Rus Euro statele UNITE ale americii UE-NE Capac Tastatură Piele pentru MacBook Pro, Fără a Atinge Bara de 13" MacBook 12 2016 2017 2018 A1708, A1534

w13257

20.30lei

Produs nou

Caracteristici: rus cuvinte cheie sunt imprimate pe capac tastatură, piele de Silicon-a făcut mai ușor pentru tastarea. 100% de brand nou și de înaltă calitate, Aceasta este statele UNITE ale americii standarde ,Nu este potrivit pentru Britanic și European standard Keyboard cover se Potrivesc pentru Macbook 12 Inch A1534 cu Retina Display (2015 VERSION) și pentru Noul Macbook Pro de 13 Inch A1708 (2016 Versiune, Nu Atingeți Bara) Ușor de curățat, uscat, curat pot fi refolosite mai târziu.Rezistent la apa, nu mai trebuie să vă faceți griji despre apă, lapte, suc, cafea și alte lichide stropire în tastatură, în timp ce daunele pe calculatorul dumneavoastră iubit.Praf anti-murdar, pot evita praf, funingine, cookie-uri, etc. se încadrează în fisuri afecta utilizarea tastaturii și a vieții de pe tastatură.Curățare convenabil, gata pentru a curăța tastatura va fi mereu nou.Pachetul:1 X Capac Tastatură (Ambalare de mai Jos)

Pachetul:1 X Capac Tastatură (Ambalare de mai Jos)

Info Companie:

Cumpărătorul Sfaturi

Feedback-ul 1.Stimate client, dacă totul este în regulă, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Sperăm, de asemenea, ne puteti da un sfat.Vă mulțumim pentru cooperare și vă mulțumesc pentru oferindu-ne posibilitatea de a vă servi. 2. Am f nu ați primit elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a extinde produsul chitanță dată, te rog, nu face disputa la o dată.

3. Dacă aveți orice probleme sau nu mulțumit cu articolele primite, vă rugăm să ne contactați înainte de a face feedback-ul dvs., noi nu sperăm că o greșeală afecta afacerea.Vom încerca cele mai bune noastre de a face cu ea.

FAQ:

Etichete: magic keyboard piele final, diamant mickey mouse, touchbar, 100 de port usb hub, comutator de date usb, capac tastatură, logo-ul macbook, macbook piele, simțit laptop, a1534 2017 logica

Compatibil Pentru Macbook Alb Air Pro
Produse De Stare Stoc
Grosime 0,2 mm
Pachet Da
Certificare CE
culoare Roz
Dimensiunea Aplicare Tastatura Laptop
Modele Aplicabile Macbook Pro 13-inch
Nume De Brand pwtukn
Origine NC(de Origine)
Funcția praf
Material Silicon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare