Câinele Robot Electronic Câine Cățeluș De Pluș Sari Dau Din Coada Lesa Jucării De Pluș De Mers Pe Jos Coaja Amuzante Jucarii Pentru Copii Ziua De Nastere Cadou De Crăciun

w131735

19.36lei

-17.21

36.57lei

-47 %

Produs nou

Smart Poate Fi Numit de Mers pe jos Jucărie de Pluș Electric de Pluș Jucărie de Pluș Câine Robot de Jucărie pentru Copii Noștri drăguț moale de pluș jucărie câine este partenerul ideal pentru copilul tau.Pufos și cald, atât de frumos, ideal pentru prietenii apropiați și cei mai buni prieteni.Purta o moale haină maro și îmbrățișarea fața lui, cu siguranță va cuprinde toate îmbrățișările tale.

Descriere produs: 1. materiale de înaltă calitate - made de înaltă calitate, țesături moi și pp piele artificiala.În condiții de siguranță și fără gust. 2. Touch confortabil - de pluș super moale și hugable corpului. 3. un pat de companie jucărie, care pot face copilul dumneavoastră de a adormi. 4. vii-drăguț figura expresii faciale și posturi corporale. 5. ochi strălucitori sunt plin de viață și adorabil. 6. instrucțiuni de spălare: spălare de mână, se spală la mașină sau curat.Utilizați o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria. 7. cadouri speciale: cadouri pentru baieti, fete, copii sau iubitorii de păsări de toate vârstele.

Caracteristică: 1. funcția: se va plânge și țipă atunci când atins ușor, și să dea din coadă atunci când mersul pe jos. 2.dimensiuni: 18cm x 13cm x 15cm / 7.09 cm × 5.19 cm × 5.91 inch 3. material: plastic 4. clasificare: electric bichon frise, electric golden retriever, electric teckel 5. funcții speciale: de mers pe jos și desfășurare 6. conține: 1 robot inteligent câine jucărie 7. nevoie pentru a utiliza: 2 × a 2-a baterie (nu inclusiv livrare)

Conținutul Pachetului:

1 x robot inteligent câine jucărie 1 x frânghie

Etichete: robot, pisica de jucarie, câinele semn, p câine inteligent, vector robot rusă, ziua de naștere fată eșarfă, roz câine robot de jucărie, lesă câine lesa, sari coarda, câinele robot inteligent

Numărul De Model Câine Electronic
Material de pluș
Animale Câini
Tema Electronice
Origine NC(de Origine)
Clasificarea Electronice
Baterie fara baterie
Caracteristici Control De La Distanță
Avertizare nu poate să mănânce
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Gen Unisex

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare