12pcs electric curățarea petelor kit de pensulă pentru baie burghiu peria electrica de gaurit kit de accesorii

w120911

94.01lei

-40.31

134.32lei

-30 %

Produs nou

Repere:

Acest exercițiu set perie cu duritate moderată perie,are putere mare de curatare & nu zgâria articole de curățat,de asemenea, ușor de curățat,este o alegere bună ca economie de timp kit de curățare.

Hardware-ul acestui exercițiu perie power scrubber realizate din materiale de înaltă calitate,durabil și nu este ușor de rugină,de asigurare a calității.

Burghiul atașament perie de curățare a 2 a bureților ,rosu & verde,e de inlocuit,cu lipirea puternica,este un bun produse de curatenie pentru casa.

Obosit de plictisitor de curățare de uz casnic?Încercați Noastre Alimentat De Spălare De Foraj Perie!Perii de curățare care se ataseaza la orice masina de gaurit cu acumulator sau impact driver, să devină un puternic instrument de curățare.Obține încăpățânat de curățare de locuri de muncă de făcut mai repede și pentru a atinge o mai curat, cu siguranta un bun partener pentru curățare de uz casnic.

Caietul de sarcini:

Material:peri din Nylon rigiditate

A curăța cada, mortar, tapițerie, baie, suprafata, etaj, gresie, cabină de duș, toaletă și covor etc

Culoare: Galben

Tip:Perie De Foraj

Pachetul Include:

12 x Burghiu perie atașamente

Vă Rugăm Să Rețineți:

Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi oferta.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a proiectului.

Etichete: trusa dremel, altul burghiu perie, baie perie, de uz casnic baie perie electrica, suport perie wc, vktech electric perie de curățare, electric power perie de curățare, canalizare perie de curățare flexibil, burghiu perie greu, Baie Perie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare