6 Inch Rotund Led-uri de Conducere Lumini de Lucru Bara Fata Lampa Led 35W Auxiliare de Lumină pentru Camion Off Road 4x4 4WD Tractor ATV Barca 1BUC

w118290

61.51lei

-11.71

73.22lei

-15 %

Produs nou

6 Inch Rotund Led-uri de Conducere Lumini de Lucru Bara Fata Lampa Led 35W Auxiliare de Lumină pentru Camion Off Road 4x4 4WD Tractor ATV Barca 1BUC

Caietul de sarcini:

Putere:35W

Tensiune de alimentare:10-30V DC

Rezistent la apa Rate:IP67

LED Chips-uri:8PCS 3W C REE LED Chips-uri

Lumen:2000lm

Carcasă:aliaj Alluminum

Obiectiv:PMMA

Culoare Corp: Negru

Luminile de zi Culoare:Alb&Albastru

Temperatura de culoare:6000K

Suportul de montare:suport din otel Inoxidabil

Durata de viata:Mai mult de 50.000 de ore

Dimensiune:6.3 inch

Garantie:12 luni

Caracteristică:

Incasabil,monostrat,lentile

Premium,de căldură,de disipare,design

Mare,intensitate,ultra luminos Led-uri

IP67,de Înaltă calitate,anti-corupție,turnat sub presiune,din aluminiu,carcasa

100% rezistent la apa, praf & quakeproof pentru mediu extrem

Potrivit pentru multe 10-30V DC aplicații

Aplicație:

Offroad vehicul,Atv-uri,camioane, stivuitoare,trenuri,cu barca,cu autobuzul,și tancuri

Inginerie vehicule(excavator,treedozer,cu role rutier,buldozer,macara, camion miniere etc.),

Vehicule speciale(pompieri,masini de politie,salvare vehicul,vehicul de comunicare,comandamentul militar vehicul)stivuitor,trenuri,cu barca,cu autobuzul,și tancuri

Pachetul include:

1BUC x 6 inch LED 35W Lumina de Lucru

1.Acceptam T/T,Paypal,Western Union,L/C,etc...Vom accepta toate metodele de plată sunt sigure și reglementate de www.videoprint.ro Serviciu de Gaj.

2.Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de joc pentru dumneavoastră.

3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 4.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara, multumesc.

1.Transport la nivel mondial, vă Rugăm să observați că nu va fi de $20 pentru un plus costul de transport maritim dacă zonele sunt de zonă de la distanță.

2.Pachetul va fi trimis în termen de 3-7 zile.

3.Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon .Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

4 .Dacă doriți să schimbați adresa de livrare, va rugam sa lasi un bilet pe Mesaj.Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Puteți obține, de asemenea, informații de urmărire de la site-ul oficial. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!Vânzătorul metoda de transport maritim include următoarele metode: 1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3.Dovezi De Folosire: 1).Fotografii de becuri sparte va fi necesar pentru a face fotografii clare și e-mail-ne.Fotografiile ar trebui să includă bec cu putere și cu curentul. 2).Videoclipuri de becuri sparte Dacă fotografiile nu sunt în măsură să dovedească lampa cu LED-uri sunt defecte, un video este necesar.Vă rugăm să vă conectați becul cu 12V, adaptor de alimentare și ne arată în video pe care le-ați conectat becul corect cu cablurile de alimentare.Multumesc. 4. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, este ok pentru a reveni la noi în termen de 15 zile.Vom rambursa intreaga după primirea retur colet, dar va trebui să plătească taxa de transport maritim. 5.Dacă mai mult de 60 de zile nu a primit pachetul, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi transportul de protecție.Sau vom verifica dacă puteți primi pachetul, Dacă nu, vom rambursa intreaga.De remarcat: în mod Artificial deteriorat, nu este inclusă în politica de returnare.

1. 1 an garanția limitată a producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

Etichete: 4x4, led offroad, offroad bărbați, barca a condus, off road, Accesorii 4x4, 4x4 off road, barca aripa bara, 4x4 led, tractoare de lumină

Extern De Certificare De Testare ce
Tip Lumina De Lucru
Suport De Montare Suport din otel inoxidabil
Dimensiune 6.3 inch
LED Chips-uri Intensitate mare led chips-uri
Lumen 2000lm
Grad De Protecție IP67
Material Alluminum aliaj, PMMA
DRL Culoare Alb&Albastru
Durata De Viață peste 50000 de ore
Gradul 30 de Grade
Fascicul De Unghiul La fața locului
Nume De Brand OVOVS
temperatura de lucru -40 la +80
Numele 6 inch rotund 35w Conducere a Condus Lumini de Lucru
Temperatura De Culoare 6000K
Poziția Mijloc
Putere 35W
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare