Nou Sistem de Gestionare a cablurilor Tavan Scripete VR Accesorii Pentru HTC Vive Pro/Oculus Rift/ Oculus Quest Link/Oculus Quest 2

w11685

24.73lei

-10.58

35.31lei

-29 %

Produs nou

1 Set VR Sistem de Management al cablurilor Tavan Scripete VR Accesorii Pentru HTC Vive Pro/OculusRift/ OculusQuest Link/OculusQuest 2 >>>>Detalii Articol

Descriere: 1. VR cablu manager foloseste silicon, ABS și cauciuc materiale și amortizor de zgomot tehnologie, care poate păstra tăcerea în cea mai mare măsură și pentru a minimiza cablu de tensiune în timpul utilizării, ceea ce face mai ușor pentru tine.Complet scufundați în apă, fără a provoca zgomot și de declanșare în jurul cablului.

2. Simplu și inteligent design.Am simplificat cârlig de funcții, de la silențioasă design integrat de top inel moale și corpul principal al fuliei integrat de rotație de 360° funcție în interiorul HMD suportul cablului, făcându-l ușor pentru a asambla și dezasambla, și să se adapteze la diferite tipuri.Cablurile le asigura fără alunecarea cablurilor.

3. Puteți alege lipici cârlig sau șurub cârlig, în funcție de dacă doriți pentru a repara permanent și ce fel de tavan trebuie.Tensiunea telescopic cablu este moderată, se poate extinde la aproximativ 71 de centimetri lungime, și apoi revenire în mod automat pentru a vă oferi o mult mai confortabilă experiență VR.

4. Dacă vă aflați în mod regulat a demonstra realitatea virtuală la prieteni și de familie, acest lucru va fi deosebit de util soluție, pentru că înseamnă că nu trebuie să-și petreacă întregul proces deține cablul pentru a preveni declanșare sau se poticnească.

5. Conținutul pachetului (6-piese set) 6 plafon retractabil scripete, 6 tavan șurub cârlig, 8 adeziv cârlig, 1 cheie hex si 1 inel cu cârlig/(3-piece set) 3 scalabile Tavan scripete, 3 tavan șurub cârlig, 3 adeziv cârlig și 1 cheie hex.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: negru

Aplicabile: pentru HTC Vive, pentru HTC Vive Pro, pentru Vive Cosmos, forOculus Rift, forOculus Rift S, pentru Playstation VR, pentru Microsoft DOMNUL, pentru SamsungOdyssey VR, pentru Supapa de Indicele VR, forOculus Quest Link-ul, etc.

Lista De Ambalare:

6-piese Set:

6*Plafon Retractabil Scripete

6*Tavan Șurub Cârlig

8*Adeziv Cârlig

8*de Cauciuc Plug de Cârlig de Cablu Kit

1*Cheie Hex

1*Bucla Cârlig

sau

3-piese Set: 3*Telescopic Tavan Scripete

3*Tavan Șurub Cârlig

3*Adeziv Cârlig

4*de Cauciuc Plug de Cârlig de Cablu Kit

1*Cheie Hex >>>>Element Show

Etichete: vive, oculus quest 2 curea curea, quest ecran, oculus quest tpu, quest 2, oculus fata, oculus quest piele, htc vive, caz pentru oculus, caz oculus rift s

Model Compatibil Oculus Quest 2 VR Accesorii Cablu de Management
Tip Alte
Compatibil Marca Oculus Quest 2 Sistem de Management de Tavan Scripete VR Accesorii
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model VR Accesorii Oculus Quest Link/Oculus Quest 2
Nume De Brand viugreum

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare