Jsooyan 2020 Nouă Tendință Pătrat ochelari de Soare Pentru Barbati Polarizati UV400 Cafea la Modă Ochelari de Soare Sport de sex Masculin Albastru TAC Lentile Ochelari

w11670

17.17lei

-7.03

24.20lei

-29 %

Produs nou

Sfaturi:

- ambalare Include: ochelari de soare*1, polarizat card de test*1 - Dacă aveți orice întrebări, nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în cel mai scurt timp, atunci când o vedem. - de vânzare cu amănuntul, angro, și dropshipping sunt toate disponibile.

Caracteristici Produs:

- Unic Mat textura cadru&temple dezvăluie la modă fermecător.Dreptunghiulare elegante, ochelari de soare poate fi, de asemenea, purtat ca un accesoriu de moda în timpul cumpărături și de vacanță pe tot parcursul anului.

-TAC UV400 Lentile Polarizate - UV400 Protecție de Acoperire blocuri de 100% din razele UVA si UVB.Lentile polarizate vizual restabilește adevărata culoare, elimină lumina reflectata sau imprastiate.TAC lentile polarizate sunt de impact și rezistent la zgârieturi, ușor și durabil.

Modelul Arată

Dimensiune Produs

Lens Înălțime: 48mm (1.89 inch) Obiectiv Latime: 65mm (2.56 inch) Lățime cadru: 143mm (5.63 inch) Picior Lungime: 135mm(5.31 inch) Podul de nas: 18mm (0.71 inch)

Mai Multe Detalii

- Utilizați-O bucată de nas tampoane de design, nu va asupri podul de nas.Și te face mai stabil si mai confortabil de purtat.

- Arc BALAMA-templul ușor de a deschide și închide.

- Linie de design unic templu te face să iasă în evidență.

Afișaj Color

Șase culori sunt disponibile pentru acest stil, sper că pot aduce o stare de spirit colorat.

C1 Black1

C2 Black2

C3 Black3

C4 Cafea

C5 Argintiu

C6 Albastru

Scene

Plata:

- Acceptam urmatoarele metode de plata: Card de Credit; Moneybooker; T/T, Western Union; Vize; Paypal. - Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Garanție:

- Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. - Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați un FEEDBACK POZITIV cu 5 stele.Vom aprecia foarte mult.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice diferend.

Etichete: ochelari de soare rayban ci, femei ochelari de soare cristal, ochelari de soare lacoste 2020, aun ochelari femei, magazin de cafea, 2021 trend, ochelari de soare retro bărbați rotund vintage, 2020 ochelari de soare femei, le ochelari de soare sport, colnels ochelari de soare

Stil Dreptunghi
Material Cadru Policarbonat
Numărul De Model JS142
culoare lentile negru,albastru,argintiu,maro cafea
Obiectiv Lățime 65mm
Nume De Brand Jsooyan
Lentile Optice Atribut UV400
Numele Departamentului Adult
Ochelari De Tip Ochelari de soare
Inclusiv un soare,un card de test
Lens Înălțime 48mm
Tip De Element Ochelari
Lentile De Material TAC
Gen BĂRBAȚI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare