SEXYWG Slăbire Talie Antrenor Spate Suporta Centura Pierderea în Greutate Femei Curea Neopren Sauna Corset Corset Burta Trupa Body Shaper

w11583

48.77lei

-46.87

95.64lei

-49 %

Produs nou

magazinul nostru sprijină DROPSHIPPING și servicii WHOLESALE

Nici o factură ,de brand ,materiale de promovare în pachet

Rambursare completă sau retrimite pentru problema de ordin

SEXYWG Slăbire Talie Antrenor Spate Suporta Centura Pierderea în Greutate Femei Curea Neopren Sauna Corset Corset Burta Trupa Body Shaper

1.Noul design special pentru a face curea mai flexibile și centura de talie mai lipicios.Da o potrivire perfecta .CULOARE : negru+gri---în interiorul galben ; gri+ negru---interior negru .Talie Tuns + Talie antrenor.MATERIAL: 80%neopren latex+20%nailon,confortabil și oferă o mare performanță la arderea grasimilor.

2. SUDOARE de 3 ORI MAI mult DECÂT de OBICEI: Ajuta la eliminarea toxinelor, a accelera arderea caloriilor proces, și păstrarea muschii cald și susținută, prevenirea post-antrenament, oboseala și rănile.2mm un singur strat de tesatura neopren haină de compresie.Greutate de lumină și de Înaltă calitate din cauciuc neopren.

3. Fermoar + Hook ---2 Părți Trăgând Curea : în 3 rânduri cârlig & eyeclosure si fermoar disign , Magis autocolant în 2 părți curea , și se poate îmbunătăți burta de compresie și puteți ajusta în mod liber .Acest lucru ușor de utilizat talie trimmer înfășoară în jurul stomacului și păstrează stres puternic în zona abdominală, creșterea compresie în timp ce-l poarte .

4. CONFORT, SUPORT, AMELIORAREA DURERII: NINGMI talie trimmere sunt confortabil realizat din materiale de lumină-greutate care se va conforma cu tine în timp ce sprijinirea abdominali și de jos a spatelui/muschii lombare îmbunătățirea postura dumneavoastră și de a crea o căldură terapeutice care amelioreaza dureri minore.

1 Bucata de Neopren Latex Centura Taliei ( cu Trăgând de Curea ).

Dacă aveți orice cerințe ,cum ar fi culoarea sau marimea probleme ,vă rugăm să ne contactați în primul rând ,vom încerca pentru a se potrivi tine ,multumesc !!!

DIMENSIUNEA DIAGRAMĂ

DIMENSIUNE

Se potrivesc pentru Talie

Înălțimea în față

înapoi Înălțime

inch

cm

inch

cm

inch

cm

S

26.8-28.7

68-73

11.8

30

11.0

28

M

28.7-30.7

73-78

11.8

30

11.0

28

Am

30.7-32.7

78-83

11.8

30

11.0

28

XL

32.7-34.6

83-88

11.8

30

11.0

28

XXL

34.6-36.6

88-93

11.8

30

11.0

28

XXXL

36.6-38.6

93-98

11.8

30

11.0

28

dacă sunteți în între dimensiuni , vă recomandăm dimensiune mai Mare la tine , multumesc !

Notă : Manualul de măsurare va a 2-3cm în diferență , și 1 inch = 2,54 cm .

1. C o picătură de transport maritim?

am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi.Dar ar trebui să ne lase un rețineți că vă Rugăm să nu includ încasări.Acest lucru este pentru Picătură de Transport maritim!și atunci vom în funcție de cererea dumneavoastră de a trimite coletul.

2. Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en ( Copiate în browser pentru a deschide ).

3. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați în primul rând ,atunci noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci, coletul fiind protejate de www.videoprint.ro

1.Vom accepta Paypal, Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, transfer bancar, card de credit și orice puteți plăti pe www.videoprint.ro.

2.Escrow este cel mai bun de plată sigure pentru tine.

3.Aceasta este plata centrul de ajutor : http://help.www.videoprint.ro/categories_Payment.html.(Copiate în browser pentru a deschide)

4.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

1.Vom trimite articole în termen de 3-5 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată. 2.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

3.Produsele sunt expediate prin www.videoprint.ro Standard de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare. 4.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai rapid și mai ieftin moduri de transport: DHL, EMS, Fedex.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

Etichete: saună cu aburi, doamna eliminarea sutien, cameră saună, bratara sport, canon 5d mark vi, saună, sportiv de top, sex femei bretele, fata fara bretele, acasă saună

Aplicabile Oameni Adult
Talie antrenor caracteristică 2 trăgând de curea,centură lată,autocolant magie,3 randuri cârlig ,camuflaj gri
Dimensiunea Taliei antrenor S,M,L,XL,2XL,3XL Sport Alergare Body Shaper Saună Sudoare Fierbinte Centura de Talie
Talie antrenor potrivit pentru Grup femei Sport de Antrenament Body Shaper Burtica Corset Slim shapewear
Nume De Brand SEXYWG
Talie antrenor Material 20%Nylon+80%Neopren Latex,moale, respirabil de înaltă elastic rezistent termo
Material 20%Nylon+80%Neopren Latex
Talie antrenor potrivit pentru Ocazie Femei antrenament de fitness, yoga, dans, ciclism alergare sport jogging sport
Talie antrenor Numărul de Model Corp femei Formator Neopren Reglabila Termale Centura de Talie SF037
Talie antrenor Tip de Element Îmbrăcăminte și Accesorii de Îmbrăcăminte pentru Bărbați-Lenjerie de corp-Shapers
Talie Funcția de antrenor FIERBINTE, SPA,Sudoare Saună,pierdere în greutate,burta talie antrenor,slabire,arderea grasimilor
Talie antrenor Numele femeie Slăbire Sport Reglabile cu Fermoar & cârlig Trăgând de curea centura de talie
Talie antrenor de Locul de Origine Shenzhen,China(Continentală),100% noua sosire,de înaltă calitate,super-elastic
Numărul De Model SF037

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare