De Uz Casnic Dăunători Rejector Respingător Țânțar Cu Ultrasunete Pest Control Repelenți Pentru Șobolani, Păianjeni, Muște Electronic Pest Repeller

w1158

20.30lei

-13.54

33.84lei

-40 %

Produs nou

Descriere produs Caracteristici: 1.RepelsBugs,Furnici,Soareci,Gandaci,Tantari, Paianjeni, Sobolani, și Mai mult 2.Eco-Friendly și Proiectare în condiții de Siguranță, fără chimicale, fără miros, non-toxice și radiații gratuit. 100% în condiții de siguranță pentru om și animale de companie. 3.Insecte & Rozătoare Respingător este eficient într-o zonă interioară de până la 80-120 mp.m.

Este utilizat pe scară largă în case, depozite, birouri, gradini, hoteluri, etc 4.ușor de utilizat.Doar plug nostru electronic pest protecție contra în priză pentru a obliga dăunători de a părăsi casa ta, nu este nevoie pentru a curăța mort insecte și dăunători mai!

Pachete:

1buc cu Ultrasunete Pest protecție contra

1.Vom elemente trimise în termen de 2-5 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2.Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3.Mod de livrare am ales www.videoprint.ro Standard de transport maritim / China Post / EUB / Singapore Post / Linie Specială-YW.

Timpul este de aproximativ după cum urmează:

4.Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Va garantam ca toate produsele sunt de brand nou.

2. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rugăm să contactați-ne poze reale dintre elemente si va vom returna banii.

3. Dacă întrebarea dvs. este confirmată, putem trimite gratuit piese de schimb, dar pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz, Cumpărătorii trebuie să plătească o parte din bani.

4. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

5. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

1. Dacă aveți orice problemă cu privire la comandă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2. Dacă aveți o mare experiență de cumpărături în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați-ne 3 rating de 5 stele și partaja cu prietenii tăi.

Etichete: lampa de țânțari, ucide țânțar lampa, gândac de bucătărie respinge, anti fly lampa, electronic pest repeller cu ultrasunete rejector, electric cu ultrasunete, mouse-ul respinge, rat respinge, oem cu ultrasunete, insecte respinge

Tensiune Nominală 100-240V
Respingător Tip Ultrasonic Pest Protecție Contra
Setați Tipul Da
Pest Tip Tantari

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare