220V Electrice Oală Fierbinte Aragaz uz Casnic Multifunctional Electric Hotpot Cuptor Gratar Cu 3 Plăci

w104147

1 355.55lei

-338.89

1 694.44lei

-20 %

Produs nou

Dacă sunteți client din Rusia, vom livrare de către EMS linie la ușa ta, este nevoie de aproximativ 35-45 de zile.dar incluse obiceiurile clar și fiscale.

Pls menționat mai Sus prețul nu include vamală și fiscală, cu excepția Rusiei.Dacă aveți nevoie pentru a evita fiscală ridicată,pls lasă-mă să știu atunci când a asigura ordinea.

Dacă nu vă deranjează,vă rugăm să comandați.

Dacă articolul este gratuit de transport maritim pentru unele țări.Înainte de a plasa comanda, au o privire la lista de țară pentru a vedea dacă țara dumneavoastră este în livrare gratuita lista.Dacă țara dumneavoastră nu este în livrare gratuita lista, te rog cere-mi să citez o taxele de transport maritim.

Transport gratuit produs în magazinul nostru vor fi livrate prin fedex,UPS,DHL,TNT și așa mai departe.Vânzătorul are dreptul de a alege corespunzătoare compania expres de la vânzător.

Nume produs: Multi-funcție Oală Tensiune (V): 220V Capacitate de Lucru Vas (Cana): 2.5 L Putere (W): 1400w Brut greutate: 5.8 kg Funcția: Multi-funcție Oală de Certificare: alte Accesorii: altele material Corp: metal metoda de Control: microcomputer Inteligent tip: nu suport inteligenta Anti-uscat funcția: Da funcția de Sincronizare: niciunul funcție de Distribuție: niciunul Notă: configurația Standard: adâncime oală de fierbere, tigaie, abur fel de mâncare.Dacă aveți nevoie de alții tigăi,trebuie să adăugați 30 USD pe tigaie, atunci când face comanda, pls lasa un mesaj pentru noi.

Transport termen:

1) Dacă vă place noastră de producție, vă rugăm să ne contactați prin Alibaba sau îl puteți adăuga în coș.

2) Dacă suntem on-line, vă rugăm să ne contactați în mod direct și de a face o tranzacție fără probleme.Dacă suntem off-line, vă rugăm să comunice cu noi prin e-mailuri.

3) atunci Când Alibaba informeze ne-a trimis banii, vom organiza transport maritim sau de a produce pentru tine ASAP.

Garanție:

Masina cu 1 an garanție, dacă nu este ceva în neregulă cu ea, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.

Alte Politici:

1) Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2) vă Rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească, nu lăsați feedback-ul negativ sau feedback-ul neutru, fără nici o comunicare.Putem rezolva toate problemele pe care le îndeplinesc.

3) Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore, dacă sunteți interesat în mașina noastră, vă rugăm să ne contactați direct, ne-ar putea oferi cea mai bună mașină în preț rezonabil.

(4)nu Putem livra la sfârșit de săptămână și nu oferim sâmbătă, duminică sau sărbători de livrare.Garantie si Retur: garanție produs s-a vândut în 100% de bună calitate și stare.Fiecare element va fi testat cu atenție înainte de expediere.Dar, uneori, din cauza necorespunzătoare în timpul transportului maritim, unele părți pot pierde, aparatul nu va funcționa corespunzător.În acest caz,vom avea răbdare să-ți spun cum să-l repare, și dacă orice piese obține defect, noi va oferim 90 de zile gratuite de piese de schimb.Ne-am permite să se întoarcă înapoi de fiecare vândut articole în termen de 7 zile.Cumpărătorii vor fi obligați să responsabilă atât pentru taxele de transport și taxele de returnare.Metoda de transport maritim: Dragă, vom alege corespunzătoare compania expres pentru tine,cum ar fi UPS,DHL, TNT și Fedex.Aparatul va sosit în termen de 7 zile în condiții normale.Metoda de plata: Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?O:acceptam urmatoarele metode de plata: card de Credit, WebMoney, TT, Western union, Paypal, Qiwi wallet Î:există vreun număr de urmărire pentru postul meu?O:Da, am livrat fiecare comanda cu numărul lor de Urmărire, și puteți verifica starea expediere de pe site-ul Feedback: Ne bazăm pe satisfacția clienților, pentru a reuși,prin urmare, feedback-ul pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. pozitiv Dacă întâlniți orice probleme în ajutorul nostru articol, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi orice neutru sau negativ, feedback-uri.Vom rezolva orice probleme pentru tine.Pentru a se întoarce înapoi clienții, noi va oferim discount de mare și destul de darul să vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră.

Etichete: cupru grill, grătar hotpot, prăjitor de pâine, grătar electric, yan oală fierbinte grill, hotpot pan, pan placa, de uz casnic cuptor electric grill, thai oală fierbinte grill, cuptor electric, hotpot mini

Metoda De Control Electronice
Putere (W) 1400W
Certificare ce
cum să se încălzească placă fierbinte
Numărul De Model YP-MR9088
Tensiune (V) 220V
Numele produsului Oala multifunctionala
Nume De Brand SHIPULE
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare