50 Culoare Broderie Ata Dentara Cruce Cusatura Fir Sekin Kit Cu Threader Bobine Ace De Cusut Cutie De Depozitare De Culoare Curcubeu Copil Ambarcațiuni

w99666

35.43lei

-4.84

40.27lei

-12 %

Produs nou

Caracteristică:

Valoroase Ebroidery cruciulițe Set: 1 cutie de depozitare din plastic, 50 de fire de culori, 50 bobine de ata, 16 broderie ace, 1 infilare, 1 cusătură ripper.

Versatil Organizator Ține Ebroidery ata îngrijite și Organizate: Sortează manual culori cu ata bobine și numărul de autocolante astfel încât să puteți localiza și alege-le imediat.

Mare Varietate de Vibrant Ata de Culori: 50 jurubițe de variabilă curcubeu de culori de fire, fiecare scul este de 8m lungime și include 6 fire,50 de culori diferite per pachet,destul de multe proiecte.

Cadoul Perfect pentru Ebroidery Iubitorii și Începători: Bucurându-se de brodat/goblen, și să dea ca un cadou pentru familia ta sau un prieten, care va fi o experiență semnificativă.Ar fi o buna idee de cadou pentru Monther ' s Day, Ziua Recunoștinței și de Crăciun.

Caietul de sarcini:

Material: Poliester-bumbac

Culoare: 50 de culori

Singura lungime: 8m/8.75 curte (Aprox.)

Pachet:

50 x Fire de Brodat Cu Ata Bobine

1 x Threader

1 x Cusătură Ripper

16 x Ace

1x Cutie de Depozitare

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?Vă rugăm să urmăriți colete pe : www.17track.net/en vă Rugăm să rețineți: (cum ar fi : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ) informațiile de urmărire este disponibil doar în China.În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 35 la 60 de zile lucrătoare 2. En-gros și Picătură de Transport maritim Pentru en-gros, oferim reducere si transport care dureaza doar 3-7 zile pentru a ajunge.Dacă sunteți în căutarea pentru orice alt produs, vă rugăm să ne contactați, ne-ar plăcea să vă ajute să-l găsească.Pentru picătură de transport maritim, putem expedia bunurile la clienți, direct, fără factură sau orice informații despre compania noastră. 3.Culoare și dimensiune diferența datorată la rezoluția ecranului, efectul de iluminare și eroarea de măsurare, mărfurile pot fi un pic diferite pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!! 4.Se întoarce: cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. 5.Despre Feedback: Dacă există o problemă cu bunuri .Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema .Îți promit că-ți dau cea mai bună soluție.

Etichete: copii matlasat set, escroc ac de cusut, pădure ac de cusut, amestecat ac de cusut, copii de cusut arta, copii masina de cusut ac, de aur ac de cusut, de cusut pfaff set, gros ac de cusut, argint set de cusut

Lungime fir 8m/8.75 curte (Aprox.)
Utilizarea Broderie
Caracteristică cross stitch instrumente
Firul de culoare 50 de culori
Tip Broderie Starter Kit
Material Plastic
Funcția DIY Broderie Ac Set
Articol Ac și ață kit
Utilizare Magic DIY Broderie Set
Cerere Mama DIY de Cusut, de Depozitare Cutie de Cadou
Produs Stantare ac set pix

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare