Portabil Burghiu Electric Pompă Cu Auto-Amorsare Transfer De Ulei Pompa De Apa Pentru Burghiu Electric Cu Doi Conectori New Sosire 2020

w99573

38.52lei

-34.13

72.65lei

-46 %

Produs nou

Nume: Auto-amorsare Pompa de Foraj, Burghiu Electric Pompa de Ulei Pompa de Apa

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Materiale: materiale plastice de Inginerie

Dimensiune: 3.5x10.5x6.5cm / 1.4x4.1x2.6"

Pompa de gambă: rotund 8mm coadă

Mediu de transmisie: Ulei / Apă / Lichid

Auto-amorsare: 9ft

Rotor structura: Cauciuc rotor

Montarea: Pentru burghiu electric

Caracteristică

- Proiectat pentru a lucra cu un fir sau fără fir de foraj, se potrivește cele mai multe masini de gaurit electrice; Transformă, practic, orice foraj într-o mare capacitate pompă de golire chiuvete, acvarii, piscină separatoare și mult mai mult.

- Dimensiuni mici, ușoare și portabil, convenabil de instalare; acest burghiu electric alimentat pompa este potrivit pentru casă, grădină și piscină.

- Ideal pentru transferul de lumina lichide, cum ar fi apa dulce, apa de mare, ulei, diluat în solvenți organici, insecticide și îngrășăminte lichide.

- Inginerie corp din plastic și oțel inoxidabil piese interne a evita coroziunea.

- Auto-amorsare până la 9ft(2.75 m) și pompe de apă la o distanță maximă de 45ft(13.7 m); Pompe de până la 300 U. S GPH(1136L/îr); Pompa se conectează la 1/2inch(1.3 cm) diametru tub

Instructiuni De Operare:

1. Pentru a asigura optima de amorsare și de viață lungă, se aplică câteva picături de ulei de ungere la pompa de admisie înainte de fiecare utilizare și clătiți cu apă curată după fiecare utilizare.

2. Asigurați-vă că furtunul de alimentare este etanș și cât mai scurtă posibil.Furtunului de admisie nu trebuie să depășească 9ft (2.75 M).

3. Când se pompează lichide abrazive sau a lichidelor cu solide, mai pompa de viață va fi obținut prin utilizarea unui filtru pe linie de intrare.

4. Se recomandă ca pompa este montată pe o suprafață de securitate și ușurința de utilizare.

5. Muntele și începe de foraj.Ceas tubulatura de admisie pentru a fi sigur lichidul este aspirat în pompă in15-20 de secunde.Dacă nu, verificați dacă tubul de admisie este montat corect la admisie.

6. Nu alerga uscat.Dacă pompa nu reușește să-prim, verificați pentru a fi sigur că furtunurile nu sunt Răsucite sau înfundate.Pompa depinde de lichidul pompat pentru lubrifiere.

Pachetul inclus:

1 x Pompa

2 x Conector

2 x Clemă

1 x Manual

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: doamna pompe 2018, burghiu electric pompa de apa, 12v pompa de apa, uvc, pompa de ulei de transfer, pompa apa, bar pompă de apă de înaltă presiune, burghiu pompei de ulei, pompa de fantana, Pistol De Uns

Putere electric
Combustibil Benzina
Cerere Submersibile
Numărul De Model Pompe
Nume De Brand WOLIKE
Presiune De Înaltă Presiune
Origine NC(de Origine)
Utilizare Alte
Structura Pompă Submersibilă
Standard sau Non-standard STANDARD
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare