Runda De Pluș Pat Pisica De Casa Moale De Pluș Lungă Câine Saltea Pat Canisa De Iarnă Catelus De Dormit Cald Pătură Portabil Cat De Aprovizionare Animal De Casă Pat

w99292

41.41lei

-39.79

81.20lei

-49 %

Produs nou

Animale de companie Somn Pătură Pestera Forma de Pisica de Companie Cort Pat PROIECTAT PENTRU CONFORT

- Non-alunecare de jos previne alunecarea.Unele pisicutele iubesc paturi deschis de opinii,Alții preferă tremurat într-un confortabil peșteră.Nostru 2-în-1 de design oferă ambele opțiuni, astfel încât să puteți potrivi cat capriciu du jour, aceste paturi sunt mașină de spălat și uscător de siguranță.

CULOARE

- Există mai multe culori pot fi selectate,Alegeți una pentru animalele de companie și să dea un pat minunat,acest pat lounge oferă o moale și confortabil pentru animalele de companie pentru odihnă și relaxare.

CONFORTABIL ȘI CONFORTABIL

- Confectionat din bumbac organic pur cu pluș sherpa amortizare, kitty nostru apartament convertește cu ușurință din pat confortabil, confortabil pisoi peșteră,de a crea un sentiment de siguranță și un somn profund, loc de cuibărit și de cuibărit.

SUPORTĂ MAI BINE DORMI

- Acest calmant cu gluga cat casa va rămâne caldă și încălzire(încălzire autonomă) în timpul mai reci zile de iarnă și să fie transformat într-o rece și răcoros șezlong pentru zilele de vara,Perfect pentru Câini de talie Mică și Pisici.

MAI bună ALEGERE ÎN casă Pat

- Acest pat confortabil este PERFECT pentru somn pisici și lenevind puii.30 de Zile Banii Înapoi Garanție în Plus ,Dacă nu sunteți 100% mulțumit, vă vom returna achiziție imediat, fără întrebări.

Etichete: pisica de mare de paturi, kong cat paturi, trendy cat paturi, pisica unic paturi, craciun decor 2021, pisica minge, lepim, pisică câine paturi, zgarieturii de pisica, animale de companie

Origine NC(de Origine)
Caracteristică Respirabil
Material Pantaloni de catifea cord
Este Dispozitiv Inteligent No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare