Strigând escape room prop/ striga suficient timp pentru a porni lumina/ striga continuu pentru a declanșa blocare

w9900

321.36lei

Produs nou

Scurta prezentare a produsului:

avem trei ediții--

1)Standard cu nici un sunet:nu Există nici boxe, nici un ecran cu Led-uri de pe controller, ușa se deschide atunci când lumina centura arată tot verde.

2)Standard cu sunet:pe baza funcției de prima ediție, am adaugat un sunet atunci când resetați echipamentul și atunci când jucătorii în cele din urmă, deschide ușa, va avea un difuzor.

3)Multifunctional:pe baza funcției de-a doua ediție, puteți schimba culoarea de centura(7 culori pentru alegerea ta), puteți adăuga lumină curele(ar trebui să ne contactați dacă aveți nevoie să adăugați lumină curele în avans), puteți alege gradul de dificultate( ușor: să strige chiar nu continuu pentru a deschide ușa; mai dificil: trebuie să strige continuu pentru a deschide ușa) .

Acest lucru este de a fi utilizat în viața reală joc de evacuare cameră, aventurieri au să strige continuu pentru a lumina întreaga benzi cu LED-uri ,și apoi ușa (uneori, poate, un caz sau dulap) se va deschide.

Acest set de produse este format din:

adaptor de alimentare

controler(controller poate diferi în funcție de diferite ediții)

Benzi cu LED-uri

Nu există nici o blocare în acest set, blochează în pozele de mai jos sunt doar pentru a arăta funcțiile de acest accesoriu, dacă aveți nevoie de un sistem de blocare, vă rugăm să consultați linkurile de mai jos:

60 KG de Blocare

130KG Blocare

Cum să utilizați recuzită:

1) vedere ansamblu de produse, atunci când sursa de alimentare(AC 100V~240V toate utilizabil) dat la echipamente de blocare închise ermetic(controler poate diferi în funcție de diferite ediții, și vorbitor nu includ pentru editia fără audio)

2) În procesul de strigăte de bucurie, vă va lumina pe LED strip treptat în roșu, și orice întrerupere în această perioadă va stinge lumina și de blocare rămân închise.

3)trebuie să strige continuu (fără pauză) pentru a lumina pe întreaga benzi cu LED-uri pentru a face în verde, așa că deschide de blocare.

Nu vă faceți griji, chiar dacă nu au prea multe cunoștințe de electrică quipment, pentru că produsele noastre sunt toate ușor să se conecteze

Dacă sunteți interesat în alte room-escape produse, vă rugăm să faceți clic pe acest link

https://www.videoprint.ro/store/group/Real-Life-Room-Escape/231651_257496979.html

ACHIZIȚIONAREA NOTE: Înainte de a cumpăra vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.avem tehnicieni profesioniști gata să răspundă la întrebările dumneavoastră.când plasați o comandă,vă rugăm să remarc în mod clar elementul# și cantitatea de care aveți nevoie, Vom face livrarea mărfurilor de 10 zile lucrătoare de la primirea de plată.Asigurați-vă că pentru a lăsa corect adresa și numărul de telefon, astfel încât mărfurile să poată ajunge la tine.După primirea mărfurilor 1.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de produsele primite.trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea de bunuri.Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. 2.Dacă produsul primit este defect sau incorect livrate, vă rugăm să ne contactați whining 5 zile de la primirea mărfurilor și a face fotografii pentru a ne verifica.Dacă aceasta este problema noastră, ne va schimba pentru tine și ne va permite taxa de transport.Feedback-ul 1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut. 2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru sau aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezită să ne spună, Vom lucra cu tine și să încercați cele mai bune noastre de a rezolva probleme.Vă mulțumesc!

Etichete: klaus mikaelson inel, bărbații timp apa, lampa de vrăjitoare, ieșirea camera de evacuare joc, escape room rfid, clopot din alama, camera de evacuare joc carte, de evacuare joc prop, de evacuare elemente de recuzită de sunet, escaperoom prop

Armare Tip FR-Telecomanda
Număr De Ieșire 1
Interfață Video No
Display No
Kit-Ul De Configurare Senzorul De Usa/Fereastra
Numărul De Model strigând prop
Tipul De Conexiune Cu fir
Tipul De Alarmă Alarma
Putere 12VDC
Parola Tastatură No
Număr De Zone 1
Nume De Brand senthor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare