Nou
Micro Bikini, Monokini Lacrimi de Acoperire Extremă G String Bikini pentru Femei Sexy Mic Costum de Baie pe Plajă Glamour Bronzare Biquini

Micro Bikini, Monokini Lacrimi de Acoperire Extremă G String Bikini pentru Femei Sexy Mic Costum de Baie pe Plajă Glamour Bronzare Biquini

w98737

63.26lei

-60.77

124.03lei

-48 %

Produs nou

Arata sexy in timp ce sporting-te în acest sexy Micro Bikini, Monokini!Acest lucru este este la fel de zgârcit ca pot obține și de a acoperi în continuare ceea ce trebuie să fie acoperite Caracteristică:

- Asta sexy micro bikini caracteristici mini lacrimi de acoperire cu elastic negru șir.

- O potrivire G-string fund și o curea de spate.

- Material: Stretch de Înaltă calitate metalic auriu material și Nylon/Spandex (moale și elastic)

- Culoare: Albastru

- Dimensiune: Unul Mărime se potrivește cele Mai multe

- Necăptușit.

- Asta sexy si flitering micro bikini de sus și de jos tanga este potrivit pentru plajă privată purta,petrecere la piscină,plajă, solar prin, club de noapte de dans exotic purta/stripper,model porti,design perfect pentru orice fată/femeie.

-Masina de SPALAT SFATURI-atunci Când vă spălați sexy teeny weeny extreme bikini,vă rugăm să-l trateze cu blândețe.Mână Spală Ușor.Nici Un Înălbitor.Linie Uscat.

-Noi prețuim fiecare client,dacă aveți orice întrebări despre probleme de calitate,vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne,echipa noastră va încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi satisfăcătoare experiență de cumpărături.

Utilizare ușoară detergent de vase lichid pe galon de apă rece și se înmoaie bine costumul pentru trei minute.Nu permit costum la macerat peste noapte, deoarece acest lucru poate provoca anumite culori să sângereze și a alerga.Framanta usor de a lucra cu spuma pe întreaga suprafață.Se clătește bine și se îndepărtează excesul de apă, fără stoarcerea.Picurare uscat în lumina directă a soarelui.Nu uscătoare, te rog.

- În mod normal, Vom livra comanda în jurul valorii de 1-2working zi după ordinul de plată este primit în Gaj.Pentru Week-end sau de Vacanță, Transportul va fi amânată în mod corespunzător.

- Am expediat doar la adresa pe care a oferit în ordine.Înainte de a vă plăti pentru, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Dacă doriți să schimbați adresa de livrare, vă rugăm să ne contactați pentru anularea comenzii, și înlocuiți comanda din nou.

- Noi nu suntem responsabili pentru nici o întârziere pentru Vacanțe în China sau în țara dumneavoastră, pentru proceduri vamale, sau dezastre naturale.

- Personalizate/Taxe de Import: Daca se intampla orice taxe, impozite sau TVA(dacă există) s-a întâmplat importate în țară,acesta va fi suportat de către clienți.Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

- Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc.) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Când ai primit coletul, dacă orice problemă s-a întâmplat cu bunurile, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi nagative feedback-ul pe magazinul nostru.ACEST LUCRU ESTE FOARTE IMPORTANT .Ne-ar fi foarte cooperat pentru a rezolva problema pentru clientul nostru în termen de 24 de ore.Credem că problema poate fi rezolvat între comunicarea. ^_^

Q1: Ce dimensiune ar trebui să Aleg?

A: vă Rugăm să urmați dimensiunea noastră de breaslă, în primul rând măsura corpul tau pentru dimensiune bust, talie și șold dimensiune.După aceea alege o dimensiune similară în dimensiunea noastră masă.

Q2:de Ce cineva a spus că este mai mare, cineva a spus că este mic de feedback-ul?

A:Avem clienti din toate colturile lumii.Diferite persoane au diferite forma corpului ,astfel încât comentariu personal poate subiective.Doar urmați dimensiunea noastră de breaslă, atunci ar fi nici o problemă de a alege o dimensiune adecvată.

T3:Când veți expedia coletul?

A: Ne va livra în termen de 1-7working zile după ce plata este primită în Escrow.Și, în mod normal, puteți urmări după 1-10 zile după ce am expediat-o.

Q4:Ce, uneori, parcela online statut opri?

China Post Airmail informații on-line nu este sincron cu tranport.Ei actualiza informațiile foarte mult lent și nu arată fiecare proces în detalii în timpul transmite pe internet.Doar pentru că serviciul lor nu este atât de perfect încă.Deci, dacă veți găsi că coletul informații nu update pentru mult timp pe internet.Vă rugăm să nu vă faceți griji, că este un lucru foarte normal.Coletul este pe drum spre tine.Tu nu trebuie să faci nimic, ci doar aștepta.

Q5: am anulat comanda ,de ce eu încă nu primi banii?

O: International pament implicate mai multe părți.Deci plata nu va fi eliberat imediat atunci când a anula comanda.În mod normal, după ordinul anulat, este nevoie de aproximativ 1-2 săptămâni pentru www.videoprint.ro pentru a procesa rambursarea.

Q6:Pot alege diferite dimensiuni de sus și de jos?

A: îmi pare Rău, nu putem povide diferite dimensiuni de top și sutien, pentru că produsele noastre sunt vândute de seturi.

Etichete: extreme micro bikini, micro bikini micro, ulei de bronzat, eis micro string, m g string, costume de baie, o singură bucată costume de baie, cuvinte extreme, extrem de sexy mini micro g string bikini, scrisoarea mici

Moda Elegant Normcore/Minimalist
Material De Înaltă Calitate, Elastic, Nylon
Stil Sexy/Ușuratică/Sălbatice/Fierbinte
Numărul De Model Sexy Micro Bikini
Gen FEMEI
Varsta Varsta 18-35 Ani
Partea De Jos Bikini Stil G String Tanga Jos
Utilizare Ocazie Plaja/Piscina/Bronzare Prin/Soare/ Plaja/Nigh Club
Nume De Brand SHERRYLO
Suport Tip Sârmă Gratuit
Talie Talie Joasa
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
culoare albastru
Bikini Top Stil Lacrimi Monokini
Model Tip Solid
Cu Pad No
Caracteristică Mini/Micro/Extreme/Exotice

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare