Modern Alb Lumini Plafon Pentru Coridorul de Metal Reglabil Lamparas de techo Coridor E27 Lemn de Interior Corpuri de Iluminat

w98495

138.02lei

-53.7

191.72lei

-28 %

Produs nou

Descriere Produs:

Alte Elemente de referință:

transportul si predarea 1. Postul va fi livrat în 3 sau 4 zile lucrătoare de la primirea de plată completă(exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale).

2. În mod normal, comenzile dvs. vor durează 7-40days (Notă: timpul de Livrare va fi influențată de mai mulți factori, Cele de mai sus timpul de livrare este numai pentru referință.Exact de zile de livrare vă rugăm să luați express companiei ora de sosire standard.)

3.Toate comenzile vor fi livrate către cumpărător alipay adresa (dacă nu să ne informați în avans), vă rugăm să asigurați-vă că alipay adresa este corectă înainte de a plăti.

PS: AM ALWYAS EXPEDIATE PRIN POSTA PAR AVION.DACĂ AVEȚI UN IDEAL COMPANIA EXPRES , TREBUIE DOAR SĂ ADĂUGAȚI EXTRA POȘTALE. (VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI VÂNZĂTORUL PRIMA)

Etichete: ceil lampă cu led-uri, lampa din lemn, tavan led-uri de lemn, lampa led pentru camera de zi, lampă pandantiv lemn, lampă de tavan în bucătărie, plafon lampă cu led-uri de lemn, colț lumini plafon, ceil, lumini lumini plafon

Stil Modern
Material Metal
Origine NC(de Origine)
Tensiune 90-260V
Tip De Instalare Montare pe suprafață
Tip Comutator Alte
Numărul de surse de lumină 1
Tipul De Bază E27
Loc Camera De Hotel
Technics Vopsit
Numărul De Model 22
Finisaj Fier
Garanție 1
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Este Estompat No
Certificare CCC
Este De Becuri Incluse No
Cerere Foaier
Nume De Brand plin meciuri
Abajur De Culoare Alb
Sursa De Alimentare AC
Zona De Iluminat 3-5square metri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare