30 Buc/lot de animale de Companie Câini Gustări Molar Periuta de dinti Os de Proiectare Pentru Eliminarea Mirosului Oral Dintii de Curățare potrivit Pentru Câini de mai Sus #3

w98266

17.04lei

-14.53

31.57lei

-46 %

Produs nou

Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!

Introducerea Produselor

Tip De Element: Câine Molar Stick

Culoare: Ca imagine

Numărul: 15 buc/lot,30pcs/lot

Caracteristică: Non-toxic

Publicul Țintă: Câini

Se Potrivesc Varsta: Peste 3 Luni

Diametru: 6cm/2.56"

Notă:

1. Nu conțin pigment sau alte materiale nocive, este sigur și inofensiv pentru animale de companie și potrivit pentru câini de peste 3 luni.

2. Pachetul contine 4 arome diferite, care pot lăsa câinii se încadrează în dragoste.

3. Scăzut de grăsime, nutriție echilibru, delicioase și sănătoase.

4. Ea are funcția de molar și de a ajuta câinii să mestece dintii lor, astfel încât se poate rezolva oral miros problemă pentru câini.

5. După această jucărie, cainii vor pierde dragostea pentru mobilier de astfel de mobilier poate scăpa de zgârieturi și distruge-le.

Etichete: dentare racleta, grefa de os, pentru test, reglabil animale de companie cățeluș câine pisică gât, Deodorant Spray, animale de companie periuta de dinti, câinele mult, corpul hifu, câinele suppli, os de câine jucării

Material Plastic
Nume De Brand hifuar
Tip Câini
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare