Nou
Moc gresie Placa 2*4 3020 Scurtă bucată de BRICOLAJ lumineze bloc de caramizi Compatibile Cu Asamblează Particule 100buc

Moc gresie Placa 2*4 3020 Scurtă bucată de BRICOLAJ lumineze bloc de caramizi Compatibile Cu Asamblează Particule 100buc

w979

30.92lei

Produs nou

Acest produs se poate amesteca culoare la întâmplare sau clientul desemnează mix de culoare, de a plasa o comandă vă rugăm să lăsați un mesaj sau contactați magazinul de remarci!

De cereale în vrac serie

Origine: guangdong, China

Produs de ambalare: pungi de plastic

Material: non-toxic si inodor plastic ABS

Varsta potrivita: 5 ~65 de ani

Produs de întreținere: pot fi curățate și dezinfectate

O atenție specială

1. Copiii sunt necesare pentru a utiliza produsul sub supraveghere;

2. A nu se înghiți mic bloc de particule.

3. Dacă jucăria este deteriorat, vă rugăm să reciclați-l;

4. Evita bloca expunerea și umezeală.

Important: produs de culoare este încă în curs de actualizare.

Note pentru cumparatori

1. Toate produsele comercializate sunt strict verificate și ambalate de către magazin.Atunci când cumpărătorul semnează pentru bunuri, asigurați-vă că pentru a deschide caseta de inspecție, pentru a verifica cantitatea de bunuri și verificați dacă bunurile sunt în stare bună.Dacă aveți orice întrebări, nu vom fi responsabili pentru asta.

2. În procesul de livrare expres, uneori livrare este întârziată din cauza unor situații de urgență, cum ar fi condițiile meteorologice și de drum.Magazinul promite pentru a ajuta la cumpărător contact și coordona în timp util și de a livra produsele la tine cât mai curând posibil.Dacă au rebel sentiment de Curierat, se poate plânge locale compania expres, sper cumpărătorul poate distinge persoană responsabilă, mulțumesc.

3. Asamblat jucarii bloc de construcție sunt mână de sortare și sigilare pungi, și, uneori, există o lipsă de piese.Magazinul poate face piesele lipsă pentru gratuit atunci când clienții cumpără produse din nou.

4. Acest tip de blocuri sunt ambalate în hârtie obișnuită cutii, livrate prin curierat rapid, și atent ambalate de către magazinul nostru.Este încă dificil să se asigure că ambalaje individuale cutii sunt extrudate și uzate, dar produsul părți în interiorul cutii de ambalaj nu va fi deteriorat.

5. Poze cu toate produsele din magazinul nostru ar trebui să fie în concordanță cu poze reale pe cât posibil, dar Unghiul de deviație sau soare poate duce la o diferență de culoare în timpul fotografierii.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a face clar înainte de a cumpăra.

6. Este recomandat copiilor sub 5 ani se joace cu mare-cereale blocuri, Pentru că de mici de cereale piesele sunt ușor de a mânca din greșeală și poate fi încheiat numai cu însoțitor de părinți.

Etichete: moc, moc3020, 1000 bloc, moc3083, lego placa, MOC3041, caramida moc, placa de baza, construi moc, lego set de plăci de

Intervalul De Vârstă > 6 ani
Plastic Tip ABS
Material Plastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare