Nou
Video Extinsă De Cabluri Și Cabluri De Alimentare, Cabluri Stabilizat Pentru Oglinda Auto De Camera De Backup / 6 M 8 Metri 10 Metri, 12 Metri

Video Extinsă De Cabluri Și Cabluri De Alimentare, Cabluri Stabilizat Pentru Oglinda Auto De Camera De Backup / 6 M 8 Metri 10 Metri, 12 Metri

w97681

24.73lei

-6.19

30.92lei

-20 %

Produs nou

Video Extinsă de cabluri și Cabluri de Alimentare, Cabluri Stabilizat Pentru Oglinda Auto de Camera de Backup / 6 m 8 Metri 10 Metri, 12 Metri Note Pentru a Cumpăra: Toate cablul de alimentare în Seturi sunt de un metru.

Sfaturi De Cumpărături

Despre Plata:

Vom accepta cele mai populare metode de plată prin intermediul www.videoprint.ro ESCROW.

Despre ambalare:

Pachetul real de bunuri pot fi diferite de imagine,

Dar vă rugăm să fiți siguri, Produsele sunt la fel,

Ne-am alege doar o mai cost-eficiente costul de transport maritim, pentru a vă oferi un preț mai mic.

Despre Transport:

Transportul va fi amenajat în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat.Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.

1) Noi, de obicei, nava de Transport Gratuit / www.videoprint.ro Standard de Transport maritim sau Posta Aer Înregistrat Mail , DHL, EMS, ARAMEX --- vom alege cel mai economic mod de printre ei pentru tine.

2) nu Vom livra la APO/FPO, P. O BOX adrese.

3) zonă de la Distanță, taxă excluse , pentru adresele menționate în zone îndepărtate de pe DHL / UPS-ul, va fi perceput un plus de 30 dolari SUA .

4) Brazilia, Rusia, clienții vă rugăm să selectați EMS, astfel încât s-ar putea trece prin vamă mai repede.

5) Mijloc Ușor de Țări, Țări Africane, vă rugăm să selectați ARAMEX mod de transport maritim.

6) Arabia Saudită clienții trebuie să arate copy/înșelătorie de receptor ID-ul guvernului vamale.

Taxă De Import:

NU suntem responsabili pentru ORICE taxe, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta cumpărătorii noștri pentru a minimiza riscul de a plati taxele.

Reveni și de Garanție:

Toate produsele sunt de brand nou direct din fabrică.În cazul în care primiți un element defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după semnul de pe chitanță.Va vom returna sau înlocui.

Oferim UN An Garantie de Fabrica (accesoriile nu sunt incluse).

Despre Feedback-Ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: camara aparat de fotografiat digital, camera auto, changan camera, ds camera, camera auto spate, av în cablu pentru camera din spate, cablu pentru camera retrovizoare auto, camera reverse, camara mini, camera retrovizoare

Tip De Material ABS
Linia Directoare Da
Fir sau Wireless Sârmă
Tipul De Alarmă Accesorii
Material Lentile Sticla
Nume De Brand LJLAIJIEEE
Shell Material Plastic
Lungimea de Cablu Video 6M

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare