160pcs/10 sheetsTargets Reactive Stropi de Hârtie Țintă pentru tir cu Arcul de Direcționare pentru scurtă / lungă distanță de direcționare de Fotografiere

w97

13.95lei

-9.73

23.68lei

-41 %

Produs nou

160pcs/10 sheetsTargets Reactive Stropi de Hârtie Țintă pentru tir cu Arcul de Direcționare pentru scurtă / lungă distanță de direcționare de Fotografiere

Puncte: 1、Clar Vizibile Efecte: a se vedea Instantaneu fotografii izbucni luminos galben fluorescent la impact, pentru a petrece mai mult timp de fotografiere și mai puțin timp pentru verificarea țintă.

2、de Înaltă Calitate Adeziv: o Nouă mare putere adezivă obiective stick la aproape orice, la orice temperatura.Fiecare foaie are 16 adeziv 2.

3、Convenabil de a Folosi Nostru de mare vizibilitate stropi de obiective face ușor pentru a vedea fotografii de la o distanță, nu mai pierde timpul de mers pe jos de-a lungul rampei pentru a vedea fotografiile.

4、se Potrivește cel Mai Conditie: ținta finală pentru toate armele de foc și calibre, inclusiv; Airsoft, arme cu bile, pelete arme, puști cu aer și chiar puști.perfect pentru fotografierea în interior sau în aer liber, cu rază scurtă sau cu rază lungă.

5、Dimensiune Produs: Stropi reactive Obiective – Dimensiune: aproximativ 27,5 cm x 22.5 cm de Adeziv.

Descriere:

- Aceste fotografiere ținte reactive pot produce un inel colorat in jurul tau hit-uri care vă va ajuta să-ți vezi hit-uri instantaneu.

- Galben strălucitor stropi de găuri sunt vizibile în toate condițiile de iluminare, mare pentru persoanele cu vizibilitate redusa.

- De înaltă rezistență adeziv obiective stick la aproape orice și oriunde.

- Perfect pentru fotografierea în interior sau în aer liber, cu rază scurtă sau cu rază lungă.

- Fiecare lucrare are 16 cerc mare și mici 9 cicle acoperi patch-uri pentru mai mult de fotografiere.

Caietul de sarcini:

Tip: țintă de hârtie

Culoare: negru & galben

Dimensiune: aproximativ 27,5 cm x 22,5 cm/10.83 în x 8.86 în

Greutate: aproximativ 123g

Material: hârtie

CANTITATE:160pcs/10 foi

Lista De Ambalare:

10*Foi Țintă Actele

Etichete: tir cu arcul brațului garda de piele, arcul și săgeata, hunt praștie, trage țintă, țepușă, hârtie șirag de mărgele cu role, arc flip flop, arcul țintă, Ambarcațiuni De Hârtie, v fotografiere

Origine NC(de Origine)
BUC 160pcs/10 foi
Material Hârtie
Dimensiune about 27.5cm x 22.5cm/10.83in x 8.86in
Varsta >8 Ani
Numărul De Model Foi Țintă Actele
culoare negru & galben
Tip Țintă De Hârtie
Greutate about 123g

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare