Pădure de bambus Duș Perdea Verde Vitalitate Perdea Cu Cârlige pentru Baie din Poliester Imprimate 3D Plante Frumoase Peisaje Naturale

w96625

68.34lei

-17.09

85.43lei

-20 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

Perdea De Dus Material: Poliester Impermeabil Tesatura

Culoare: Ca imagine afișată

Perdea de duș dimensiuni: Latime*Inaltime

Notă:

1.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 5 cm de eroare,vă mulțumesc.

2.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj despre preferă model,sau va vom trimite prin întâmplare.

3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

Pachetul inclus:

1 buc perdea de duș

12Pcs alb cârlige din plastic

1. Toate fotografiile realizate de cameraman profesionist.Ca lumină de fotografiere, cu unghi și display color, fizică și fotografii poate unii differents!vă rugăm să luați un obiect material ca. 2. Dimensiunea poate fi de 1-3cm diferă datorită măsurare manual.Vă rugăm să rețineți atunci când măsura. 3. Acest produs poate spala de mana sau la masina, nu va dispărea și nu psihiatru; se Spală sub 30 de grade, nu clor, temperatura scazuta de uscare; vă Rugăm să evitați spălarea cu întuneric cele colorate, precum și nu se înmoaie se spală în apă fierbinte. 4. Acest set de lenjerie de pat nu include nici o umplere. 5. Din cauza distanțe lungi de transport maritim,set de lenjerie de pat poate fi un pic șifonată,e normal. 6. Dacă aveți nevoie pentru a personaliza dimensiunea sau au nevoie pentru a vizualiza mai multe imagini de produs.Vă rugăm să ne contactați.

7.Acolo poate fi un pic de aberație cromatică, astfel încât vă rugăm să acorde o atenție atunci când primirea de bunuri.

Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare, vă Rugăm să confirmați adresa cu atenție odată ce ați face ordine.

Etichete: bambus orb, duș lemn, diamant vopsea de iarnă, diamant broderie iarna, 3d poster peisaje, șirag de mărgele de rack, cortina de bambus, Peisaj 3d perdele marea britanie, cutie de bambus săpun, 3d perdea de duș

Material Poliester
Numărul De Model CRH
Stil Modern
Caracteristică Aprovizionat
model BAMBUS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare