Nou
Accesorii de Paintball Pompă de Mână Airsoft PCP AirGun Mini Manometru M10*1 20MPa Ecartament 2 buc transport gratuit

Accesorii de Paintball Pompă de Mână Airsoft PCP AirGun Mini Manometru M10*1 20MPa Ecartament 2 buc transport gratuit

w96176

38.44lei

Produs nou

BOZO Paintball Industrial Ltd:

Salut prieten, fabrica noastră, BOZO Paintball Industrial Ltd, are 8 ani, în zona de paintball ca OEM pentru mai multe celebru paintball echipament branduri și, de asemenea, ODM ca propriile noastre branduri, calitatea va fi asigurată fel cum ai cumpara de pe piețele locale.Ne puteți contacta în orice moment pentru mai multe detalii.

Descriere produs :

Accesorii de Paintball Pompă de Mână Airsoft PCP AirGun Mini Manometru 20MPa M10*1 Indicator 2 buc transport gratuit

De încredere, de diametru mic, low profile gauge.

Firul este M10*1

Presiune Max:20MPa

Diametru: 25mm.

Cu acces gratuit la garnitura de Etansare orings.

Livrare:

Foarte Important: vă Rugăm să ne contactați pentru a schimba costul de transport maritim dacă plasați o comandă cu mai multe elemente, vom combina costul de transport maritim și te va salva de cost!

În general vorbind, ne trimite comenzi prin China Post Air Mail, și, de asemenea, puteți schimba EMS sau DHL pentru unele țări.

Perioada de livrare: HongKong post air mail nevoie de aproximativ 10-21 zile lucrătoare; EMS nevoie de aproximativ 7-15 zile lucrătoare; DHL nevoie de 3-5 zile lucrătoare.

Toate parcelele pot fi urmărite, veți găsi numărul de urmărire în ordine.Orice qeustions despre costurile de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Atenție:

Taxele de Import, taxele nu sunt incluse în preț articol, această taxă sunt responsabilitatea cumparatorului.

Vă rugăm să verificați cu birou vamal din țara dumneavoastră, pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Dacă coletul a fost amânată de post, ne va ajuta pentru a afla motivul, în scopul de a rapid de livrare, dar acest lucru nu este vina noastră să fie dat feedback-ul negativ, vă rugăm să rețineți că acceptăm doar feedback-ul pozitiv, dacă perioada de livrare de partea noastră și de calitate sunt atât de bine.

Înțelegerea ta este puterea noastră de a face acest magazin cu servicii bune si produse de calitate.

Contactați-ne:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe linie sau lăsați un mesaj, vei primi răspuns în termen de 24 de ore.De asemenea, puteți să contactați cu noi pentru en-gros de detalii, suntem atât de sigur că puteți obține preț competitiv.

Politica de returnare și Servicii:

Dacă elementul este defect sau nu corespunde descrierii noastre, ne promit că ne vom întoarce plata sau retrimite unul nou pentru tine, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce-l primească.

Dacă nu vă place produsul, de asemenea, posibilitatea de returnare sau de schimb în termen de 3 zile, dar va plăti costul de transport maritim.

Noi va oferim suport tehnic tot timpul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment.

Etichete: airgun pcp, airgun, airsoft m4, pcp rezervor, aer co2 arma, fx airgun impact, trage țintă, arma pcp, compresor de aer pcp, 4500psi compresor

Numărul De Model Universal
Presiune 20MPA
Fir M10*1
Tip Ecartament
Dial Dimensiuni 25mm
Nume De Brand BOZO
locul de origine Guangdong, China (Continentală)
Greutate 25g

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare