2020 Barbati Casual Rochie cu Mânecă Scurtă Tricou Diagonal de sex Masculin Slim Fit Shirt Pentru Bărbați Alb Sociale Tricouri

w95541

36.98lei

-3.66

40.64lei

-9 %

Produs nou

Stimate client, Aveți o zi bună.Ca un furnizor profesionist în China.Noi va oferi cele mai bune noastre de serviciu și să păstreze mărfurile într-un de înaltă calitate și ieftin.Vă doresc o călătorie plăcută pe magazinul nostru.Multumesc.

Descriere Produs

Material: Poliester Ambalare: 1 buc/poli sac,sau poti cumpara cutie cadou din magazinul nostru Cravata Eticheta de Service: Contact-ne pentru taxe suplimentare ODM & OEM Service: Da, cu o calitate excelentă și preț competitiv

Sfaturi Cald

Nota 1: din Cauza diferenței de metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-0-3 cm în mărime de abatere Nota 2: s-ar putea să fie o mică diferență de culoare, pentru că de setările monitorului.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați personalul de serviciu pentru clienți, vom rezolva pentru tine imediat.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Despre En-Gros

Noi sunt Originale din fabrică vânzător în China.Toate produsele pe stoc.Pentru en-gros, noi va oferim reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Urmați-ne au reducere mai mare.Multumesc!!!

Produs Arată

Plata

Puteți termina plata prin ESCROW,card de credit, Visa.

De transport și să Livreze

1,vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Deci, putem livra produsele la tine cu precizie. 2,Toate comenzile vor fi expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății. 3,transportul de Cainiao Super Economia Globală de mai puțin de 2 kg de mărfuri ,în general, se va lua 25-35 de zile lucrătoare(în unele țări poate fi mult mai mare) ,dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent ,vă rugăm să ne contactați pentru DHL etc. Vom calcula costul de transport maritim pentru tine .Întotdeauna este nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge. 4,vă Rog să observați taxelor vamale andimport fiscale, nu putem oferi nici un ajutor pentru ei.

Feedback-ul

Satisfacția vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.obțineți mai multe discouts și cupoane.Dacă aveți orice problemă cu produsul sau serviciul nostru,vă rugăm să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva și de a oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: set de măști colorate, tanga de bumbac mare, tanga arcuri înnodate, medion tabletă p106, maro mediu wella, meditație katy tx, thompson corp auto, tanga cu talie înaltă, meditație de moda

Maneca Stil Regulat
Nume De Brand dobell
Material Poliester
Gen BĂRBAȚI
Tip De Element Tricouri
Stil Formal
Tesatura Tip Diagonal
Model Tip Solid
Tip De Închidere Singur Pieptul
Numărul De Model 28
Lungime maneca(cm) Plin
Guler Guler de Turn-down
Tricouri De Tip Rochie Camasi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare