MOC Serie de Vehicule de Oraș Viteză Campioni de Curse de masini Sport Super Zburatori Cifre Model de Bloc Kit Cărămizi de Jucărie pentru Copii

w95525

36.16lei

-36.17

72.33lei

-50 %

Produs nou

Defalcare: ca spectacol cinematografic Produs Material: Eco-friendly plastic ABS se Potrivesc pentru: copii de 6 ani și până și Blocuri fan Notă:Ambalare, Fără Cutia Originală Dacă aveți orice întrebare , vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Pentru en-gros,noi va oferim discount.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

1. Comenzile sunt procesate în timp util după verificarea plății. 2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, Pls verifica adresa dvs. trebuie să se potrivească cu adresa destinatarului. 3. Tot pachetul nostru vin cu număr de urmărire.Informații de urmărire este disponibil în termen de 1-5 zile de la expediere.

Adresați toate întrebările înainte de a licita pentru a evita obtinerea unui articol nu sunteți mulțumit cu. 1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit, va rugam sa returneze în termen de 5 zile.Când vom primi produsele returnate, vom face o inlocuire sau retur bani înapoi pentru tine.Pls contactati-ne înainte de a reveni.Produs returnat nu trebuie sa fie noi, nepurtate și în starea inițială. 2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție, cu ambalajul original, dacă este posibil, și notați defecte motiv și Comanda Nr. 3. Costurile de returnare trebuie să fie plătite de către Cumpărător.

Noi va ambala și livra coletul cât mai repede.Și acolo va fi un pic de întârziere, atunci când de sărbători.Ne va livra coletul prin China Post sau alte national post.De obicei, timpul de livrare este de 15-60 de zile lucrătoare, în funcție de țara dumneavoastră.Dacă nu puteți primi produsul in termen de 60 de zile, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru ajutor.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru soluție, în loc de a lăsa feedback neutru sau negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Multumesc.

Etichete: bloc construi, lego supercar, 42083 bugatti chiron, masina lego, masina lego technic, masina buna, bloc technic, campion de viteză, legoe technic masina, moc technic rezervor

Tip BLOCURI
Gen Unisex
Numărul De Model Blocurile supercar
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Certificare 3C
Masina de curse sport cursa auto Cadou de crăciun jucării pentru copii cadou de ziua jucărie
Material Plastic
Plastic Tip ABS
Coduri de bare No
Avertizare Nu mânca! Departe de foc!
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
Nume De Brand Pongarct
Origine NC(de Origine)
De învățământ DIY Viteza Super masina
Masina De Curse super racer
Intervalul De Vârstă > 6 ani

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare