NINGMI Sport Shirt Mens Slăbire Vesta de Fitness Colanti Pierderea in Greutate Neopren Sauna Talie Antrenor Formatorii Corpului Respirabil Rezervor de Top

w94633

52.84lei

-50.77

103.61lei

-49 %

Produs nou

Magazinul nostru sprijină comerțul cu RIDICATA și DROPSHIPPING ,bun venit pentru a cumpara !

NINGMI Sport Shirt Mens Slăbire Vesta de Fitness Colanti Pierderea in Greutate Neopren Sauna Talie Antrenor Formatorii Corpului Respirabil Rezervor de Top

Caracteristici :

1. Bărbați Sudoare Vesta: 80% Neopren + 20% Nailon.Ușor și Elastic.Nostru vesta neopren-ar ajuta atât auto-reglementa temperatura corpului dumneavoastră și păstrați-vă confortabil, în timp ce stratul termic viteze-up organismului calorii proceselor de ardere.trebuie termică internă stratul activ, care stimulează transpirația și semnificativ viteze-metabolismul.

2. Saună Talie Trainer Antrenament Tricou: furnizarea de sprijin suplimentar pentru a-ți exercitii fizice.Acest tip de saună vesta face intensifică transpirația decât sală de gimnastică regulat-îmbrăcăminte în timpul exercițiului.Mai bine pentru a conserva caldura corpului, mobilizează celula de grasime, stimulează transpirația și de a spori dvs. de antrenament ; MIROSUL ... de Slabire vesta material special ,nu are nici o amărâtă de neopren miros printr-un proces special de manipulare ,și atârnă-l afara la aer uscat

3. Ochiurilor de plasă Rezervor de Top Design: Ochiuri fata design pentru ușor de sudoare rapid dre , convenabil pentru a pune pe și în afara, se potrivesc perfect în jurul stomacului, curelele late va lua presiunea de pe umerii tăi, dă-ai spate puternic bretele de sprijin, precum și a corecta postura dumneavoastră și abs antrenament.

4. Neopren Slăbire Corset: este mare vesta pentru exercitarea, rulează sau de a merge afară.puteți să-l îmbrace în haine.Vei avea un aspect mai ferm postura ,de jos a spatelui de sprijin, și de a fi transpirație toată ziua.

Pachetul include :

1 Bucată fără Mâneci cămașă Sport .

Vă rugăm să atenție :

dacă doriți să Logistic mai rapid și mai sigur ,vă rugăm să alegeți metoda de transport "www.videoprint.ro Standard Shippin g" ,multumesc !

Notificare :

Dacă aveți orice cerințe ,cum ar fi culoarea sau marimea probleme ,vă rugăm să ne contactați în primul rând ,vom încerca pentru a se potrivi tine ,multumesc !!!

DIMENSIUNEA DIAGRAMĂ

DIMENSIUNE

Talia

Piept

Lungime

Inch

cm

Inch

cm

Inch

cm

S

29.5-31.8

75-81

34-36

86-91

23.6

60

M

32.2-34.6

82-88

38-40

97-102

24.0

61

Am

35.0-37.4

89-95

42-44

107-112

24.4

62

XL

37.7-40.1

96-102

46-48

117-122

24.8

63

XXL

40.5-43.0

103-109

50-52

127-132

25.2

64

dacă sunteți în între dimensiuni , vă recomandăm de MARI dimensiuni de la tine , multumesc !

Notă : m anuala de măsurare ,va are 2-3 cm în diferență .

Element de P i c t u r es :

Te iubesc :

Procesul De Cumpărături :

Atenție, Vă Rugăm:

1. Numai spălare de mână , Nu de Fier / Nici o Mașină de Spălat/ albire Fără Clor / Nr. curățare Uscată ;

2. Vă rugăm să citiți mărimea mea cu atenție graficul pe care pot fi diferite de la nivel local.

3. Pot exista mici variații în culori din cauza la efect de iluminare în timpul fotografie a lua sau a ofertantului setărilor monitorului..

1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs.,astfel încât să evite orice greșeală înainte de expediere !

2. Politica De Transport:

Ziua de lucru este de luni până sâmbătă și de la 9 dimineața până la ora 8 pm.

articol va fi trimis în 48 de ore .elementul nu va trimite în cursul duminică și de Sărbători.

Suntem acorde o atenție la dumneavoastră pentru a vă în timp, dar vă rugăm să nu vă faceți griji dacă apare mai târziu, va vom contacta compania de transport maritim pentru a păstra legătura cu tine .

3. Descriere:

Suntem de Designer:

Toate aceste Formator a fost proiectat de către managerul nostru .Deși Avem doar o mică afacere ,dar vom încerca să facă elementul este exact așa cum este descris sau chiar mai bine .Scopul nostru este de a face-vă că aveți un bun cumpărător experiență în magazinul nostru .

Produsele noastre au 100% reale fotografie ,dar s-ar putea să fie o diferență de culoare variază de la diferite ecran de computer .sper u putea înțelege.

Manual de măsurare va fi o mică diferență , vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de a cumpăra .Vă rugăm să ne e-mail dacă u have orice confundat cu dimensiunea .

nu putem garanta 100% graficul nostru dimensiune este potrivit pentru toată lumea .

Vă rugăm să liciteze cu atenție înainte de a cumpăra !Nici costurile de returnare pentru improprii dimensiunea va fi pe contul tău !

4. Retur:

Vă rugăm să ne contactați la 1 dacă aveți orice probleme cu produsele,NU deschideți orice litigiu sau feedback-ul rău înainte de a contacta cu noi,vă rog să aveți încredere că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva probleme pentru tine!

Acceptam retur dacă nu a greșit cu nimic produsului și cererea trebuie să fie făcută în primele 7 zile după ce produsul a primit.

Etichete: cameră saună, saună vesta, body corset, 5mm de scafandru, slim patch patch-uri slăbire braț, talie antrenor sa, sudoare vesta femei, fundul de ridicare pant, verde ciorapi de nailon, oamenii saună vesta

fierbinte Cămașă se potrivesc pentru Sex Bărbați om de Sport, Sala de Fitness Sudoare talie antrenor Vesta Topuri Rezervor
fierbinte Tricou Numele bărbați Sport de Fitness, Sauna, Transpirație neopren trening Vesta Rezervor de Top
Shapewear topuri
Decor NICI unul
fierbinte Cămașă Locul de Origine Shenzhen ,China ( Continentală ),100% nou,de înaltă calitate,super-elastic,moale
Obscene Imagine No
fierbinte Tricou Funcție Termală,Saună Sudoare,de ardere a grasimilor,control burtă,pierdere în greutate,slăbire
Numărul De Model SF8072/SF8036
Tesatura Tip Postav
Nivelul De Control Mediu
fierbinte Tricou Numărul de Model de sex masculin de Slabit Body Shaper Sudoare Vesta Neopren Corset Tricou SF8072
Material Neopren
Nume De Brand NINGMI
Sugestiv Sexual No
fierbinte Tricou Dimensiune S,M,L,XL,2XL Mens Slăbire Burtă corset Rezervor de Top Costum Sauna Vesta Camasa
fierbinte Tricou caracteristică NU Zip,Sport Logo-ul,Gât Rotund,fără mâneci,2 laterale ochiurilor de Plasă respirabil curea
Gen FEMEI
Tip De Element Formatorii
fierbinte Cămașă se potrivesc pentru ocazie bărbații de sex masculin sportive de antrenament, Sală de fitness, alergare, ciclism urca,accize,box
Grosime STANDARD
fierbinte Tricou Tip de Element Îmbrăcăminte și Accesorii de Îmbrăcăminte pentru Femei-Apropiați-shapers
fierbinte Tricou Material 80%Neopren Latex+20%Nailon,moale, Respirabil ochiurilor de plasă,Hi-elastic termale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare