B1 Microfon Stand de Primăvară Gratuit Microfon Suport Construit în Primăvara anului Suport Microfon Suport de Metal Stand pentru Microfon

w94507

153.16lei

-35.92

189.08lei

-18 %

Produs nou

Economie de spațiu: spre Deosebire de tradiționale de mic standuri, mic suspensie braț boom-ul este pliabil, care vă ajută să eliberați spațiu de pe birou.Puteți cu ușurință clip și desprindeți-o de braț boom-ul de la birou.

Modernizate Lungimea și poziționarea: Această boom-ul de arm are un MAX ajunge de 20,4 cm orizontal și 20.4 cm vertical pentru confortul dumneavoastră.Acesta vă permite să liber poziția microfoane în raza de reglare și nu va sări în sus.

Material rezistent si Imbunatatit portante: este fabricat din material rezistent, grosimea brațului tub este îmbunătățit de la 0.39 inch la 0,53 cm, pe care o poate suporta MAX greutate de 3,5 kg.

Compatibilitate universală: 5/8inch conectorul este compatibil cu mai multe microfoane, cum ar fi Albastru Bulgăre de zăpadă, AT2020, AT2020USB+, AT2035, ATR2500-USB, ATR2100-USB, etc.

Aspect Premium: built-in primavara sistem de echilibrare pare mai de lux și profesionale decât alte arme, care arcurile sunt expuse la exterior.

Model: B1

Audio și video accesorii tip: accesorii audio

culoare:Negru

Material:metal

dimensiuni:52 x 52cm

Conținutul Pachetului:

1 x microfon stand

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: microfon pentru a înregistra, birou microfon stand, microfon syomki, mic shockmount, mers videomicro, microphon mers, microphon sta, mare stand de microfon, fifin usb, grup microfon

Nume De Brand FGHGF
Audio și video accesorii tip Accesorii Audio
Dimensiune 52 52cm
Origine NC(de Origine)
culoare negru
Model B1

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare