Barbati Casual Rochie cu Mânecă Scurtă Tricou Alb Albastru Roz Negru Regular Fit Shirt Pentru Bărbați Sociale Tricouri 4XL 5XL 6XL 7XL 8XL

w94392

69.11lei

-69.12

138.23lei

-50 %

Produs nou

Dimensiune Cu Stropi

SFATURI CALD: Pentru dimensiune este Dimensiunea Asia, este mai mică decât SUA,EUR dimensiune.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne spuneți înălțimea și greutatea dumneavoastră, vă vom sugera dimensiunea corectă.

Cum pentru a Măsura

Pentru a alege dimensiunea corectă pentru tine măsură corpul tău după cum urmează.Tricou piept talie trebuie să fie mai mare decât dimensiunea corpului de 6-12cm.

Ghid Marimi

Numai pentru referință, pentru fiecare persoană fizică și rochie de obiceiurile sunt diferite.Vă rugăm să alegeți dimensiunea care ti se potriveste.

Culoare

Alb Albastru Roz Negru

Tricou De Afișare Detaliu

Transport: Comanda plată este după succes, va vom trimite comanda dvs. în termen de 1-3 zile lucrătoare.Putem oferi (www.videoprint.ro Standard de Transport maritim) (China Post Aer Înregistrat Mail) (ePacket) (FedEx, UPS, DHL) servicii de transport.Marimi Si Culori: 1. Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt de aproximativ 1 - 3cm în măsurare.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct. 2. Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.Reveni & Politica De Schimb: După primirea mărfurilor, cumpărătorul poate aplica pentru 15 zile pentru a reveni sau de înlocuire, vă rugăm să vă asigurați că produsele nu sunt deteriorate și ambalajul original.Feedback-ul: Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii.Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negativă(1 - 2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit aici.Vă mulțumesc!

Etichete: top roz, cyclamen, goth tricou, 8xl pentru femei, scurt drăguț tricou, 10xl, bluza verde, rochie maro pentru femei, albastru rochie de femei, 6xl

Maneca Stil Regulat
Tricou de culoare solidă material 45% Bumbac, 55% Poliester
Rutina de îngrijire 3 Nu înălbitor
Dungi/carouri camasa material 35% bumbac, 65% fibre de poliester
Tip De Închidere Singur Pieptul
Stil Smart Casual
Dimensiunea Asia S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL/5XL/6XL/7XL/8XL
Rutina de îngrijire 4 Convenționale de curățare uscată
Rutina de îngrijire 5 Agățat la uscat
Gen BĂRBAȚI
Tip De Element Tricouri
Design Design Clasic
culoare Alb Albastru Roz Negru
Lungime maneca(cm) Scurt
Rutina de îngrijire 1 Temperatura maximă de spălare 40
Material Fibre De Poliester
Model Tip Solid
Nume De Brand QISHA
Numărul De Model camasa cu maneci scurte
Guler Guler de Turn-down
Tricouri De Tip Rochie Camasi
Rutina de îngrijire a 2 Maxim de călcat temperatura de 150
Tesatura Tip Diagonal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare