Actualizat Scuter Battery BMS Placa de Circuit Controler de Bord pentru MIJIA M365 Scuter Electric

w94387

46.82lei

-11.72

58.54lei

-20 %

Produs nou

. Suntem fabrica în Shenzhen, China, și avem comenzi pe termen lung pentru Europa, America și Brazilia.Bine ati venit ODM, OEM.

Se potriveste pe m365 și m365 pro scuter

parametru:

Tensiune:DC36V

Putere nominala:350W

Subtensiune:30V

Funcție Descriere: 1. Pornirea apăsați Lung ecranul de boot (aproximativ 1s).În același timp, soneria sună de două ori. 2. Oprirea Apăsați și mențineți apăsată tasta 3 pentru a închide.În același timp, soneria sună de două ori. 3. Lumină În starea pornit, apăsați scurt (maxim 1 secundă) o dată, întoarce pe față și a luminilor din spate, farurile sunt întotdeauna pe, iar stopurile se aprind intermitent. 4. Frână Electronică de frana + discuri de frana.Coada de lumină este de mult timp pe frâne. 5. Schimbarea treptelor De putere în stat, implicit este low-viteza de fișiere; apăsați butonul de două ori (apăsați de două ori într-o secundă) pentru a comuta poziția de viteze; Verde este viteza scăzută; roșu este mare viteză 6. Baterie de afișare 33v-36v prima lumina este mult 36v-37v una sau două lumini lung luminoase 37v-38.5 v una sau două lumini lung luminoase 38.5 v sau mai mult, unu, doi, trei, patru lumini alarma de Joasă tensiune: prima se aprinde intermitent atunci când bateria este sub 33V, și sună soneria de 6 ori. 7. Alarma de joasă tensiune modul de viteză limita De viteză este de aproximativ 15 km/h.Atunci când puterea se întoarce la 37V, a clapetei de accelerație trebuie să se întoarcă la poziția inițială pentru a elibera de joasă tensiune și a reveni la funcționarea normală. 8. Constanta de viteză de croazieră viteza este stabil pentru aproximativ 6 secunde pentru a porni automat de control al vitezei de croazieră; după croazieră este fix, clapeta poate fi eliberat; apăsați frâna sau împingeți clapeta din nou pentru a elibera cruise control și a intra în modul manual. 9. Viteza De turație scăzută de viteze este 15±2 km/h; viteza mare de viteze este de 25±2 km/h. 10.Oprire automată oprește Automat după 10 minute de nici o operație.Transport atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem Garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Feedback-ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu punctul nostru , vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv . 2. Dacă aveți orice problemă despre produs sau serviciu , nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ .Am dori să facem noastre cele mai bune pentru a rezolva orice diferend.Vă mulțumesc foarte mult .

Despre Brazilia .Toate colete internaționale gestionate de către autoritățile vamale percepe o taxă de 15 de reali (aproximativ $3.50) pe comanda.Această taxă este plătită de către cumpărător.În cazul în care cumpărătorul nu plătește taxa pentru 30 de zile, coletul va fi returnat.

Noi sprijinim dropshipping, bine ai venit să ne contactați pentru a obține mai multe informații

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros : vom oferi o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 4-7 zile lucrătoare pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim : am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Unde pot urmări pachetul meu ?Puteți urmări la pachet , folosind numărul de urmărire pe care le oferim.

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta să se extindă.Deci banii nu vor ajunge în contul nostru.

Etichete: bms m365, bts xiaomi 4s, xiaomi scuter placa de fund, inel scuter, mosfet xiaomi m365, tabloul de bord scuter, baterie m365, baterie xiaomi m365, xiaomi mi scuter baterie, m365 pro impermeabil

Tip Baterie BMS Circuit
Numărul De Model XIAOMI MIJIA M365 Scuter Electric
Tensiune 36V
Nume De Brand hiwheel
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare