1/2/3/4 Locuri Elastic Culoare Solidă Acoperă Canapea Spandex Stretch Canapea Protector All-inclusive Universal Canapea extensibilă Acoperitoare

w94232

24.33lei

-23.39

47.72lei

-49 %

Produs nou

1/2/3/4 Locuri Elastic Culoare Solidă Acoperă Canapea Spandex Stretch Canapea Protector All-inclusive Universal Canapea extensibilă Acoperitoare

Pachetul Include:1 buc canapea acoperi

Produsul este doar o canapea de acoperire, inclusiv față de pernă.(Prețul unitar este pentru 1 buc fotoliu,nu include pernele de acoperire sau alte accesorii,dacă doriți o față de pernă,aveți nevoie pentru a plasa comanda separat.)

Dimensiunea Sugerează:

vă rugăm măsura canapea include cotiere,apoi alegeți dimensiunea.Dacă nu măsurii include cotiere,canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.

· 1 locuri, o lungime de canapea ar trebui să fie în termen de 90-140 cm

· 2 locuri, durata de canapea ar trebui să fie în termen de 145-185 cm

· 3 locuri, Lungime de canapea ar trebui să fie 195-230 cm

· 4 locuri, lungime de canapea ar trebui să fie 235-300 cm

Pentru tip L sau Colț sau canapea extensibilă, care, combinat cu 2 parti separat, aveți nevoie pentru a comanda 2 buc capac pentru ea.Dimensiunea de acoperire va depinde de lungimea de AA, BB și CC linii.

De exemplu: Dacă AA=200 cm, BB=160 cm, atunci ar trebui să meargă pentru 1 PC canapea de trei locuri se acoperă și 1 PC canapea cu două locuri de acoperire.

Canapeaua noastră acoperă aplicabile canapea care există un decalaj,între scaunul cu spătar și cotiera.(Vă rugăm să asigurați-vă că are canapea adânci decalajul de alunecare spuma baruri înainte de cumpărare.Canapeaua noastră capacul nu este potrivit pentru canapea cu adâncime mică diferența.)

Utilizări:

Această bază acoperitoare scuturi și protejează mobilierul de scurgeri, pete, uzura pentru a preveni de la obtinerea distrus.Acesta este mare pentru casele cu animale de companie, sau pentru oricine caută o soluție economică pentru mobilier de protecție.Puteți cumpăra chiar și culori diferite și decora canapea, în funcție de sezon și starea de spirit.

Note:

1,dimensiunea buton :fata de Perna 2pc, Înseamnă 2pc pernele de acoperire,nu acoperă canapea.

2, Manual de măsurare 1-3 eroare este admisibilă,diferite țări au diferite dimensiuni,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra.

3, ca urmare a transportului pe distanțe lungi problemă,produsul va fi un pic ori,poate, nu atât de plat ca imagine ,dar doza nu afectează calitatea și utilizarea produsului.

4, Deoarece diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca modelul este același așa cum se arată în fotografii.

5, Care nu-ți poți alege, de la culoare buton,vă rugăm să ne contactați.

Etichete: dublu canapea 3 locuri acoperitoare, scurt huse de canapea, față de masă de crăciun, decor huse de canapea, pouf canapea, scaun de acoperire, întinde universal huse de canapea, parul huse de canapea, covor europene, 1 canapea locuri acoperitoare

Stil Simplu
Numărul De Model NSJKJ90
model Simplu Vopsit
Producție Combinație Kit
Model Tip Solid
Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
Dimensiune As Show
Material 100% Bumbac

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare