Pentru Kawasaki Ninja400 Ninja 400 Z400 2017-2019 Motocicleta Suportul pentru plăcuța de Înmatriculare Coada Ordonat Lumină LED-uri Fender Eliminator

w93940

112.48lei

-12.49

124.97lei

-9 %

Produs nou

Informații Despre Produs Motocicleta De Înmatriculare, Titularul De Licență Suport Tail Tidy

*Caracteristică:aluminiu si negru mat, acoperit cu pulbere de construcție și de proiectare asigură durabilitate de lungă durată și de performanță.

*Material: Aluminiu

*Conditie: 100% Nou Produs Aftermarket

*Culori Disponibile: Negru

*Cantitate: O singură bucată

*Montarea:

-Pentru Kawasaki Ninja 400 2017 2018 2019

-Pentru Kawasaki Z400 2017 2018 2019

*Element De Imagini:

(Notă:Există unele diferențe între culoarea produselor și culoarea de rețea.)

OBSERVAȚIE: 1.Unele produse sunt model universal, dacă un link are mai multe modele,vă rugăm să lăsați un mesaj despre modelul dumneavoastră.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să-l schimbe în www.videoprint.ro primul sau contactați-ne înainte de a plăti.

3.Site-ul nostru prezintă elemente de produse sunt cât mai aproape de culoarea reala, dar ia-o lumină diferită anddisplay factori, există o anumită culoare, vă rugăm să ne iertați.

4. Nu există instrucțiuni de instalare,dacă nu știți cum să instalați,vă rugăm să cereți garaj locale cineva să te ajute.

5 .Prețul nostru nu include Taxele, Taxele pe valoarea Adăugată, Taxele de Vămuire și alte taxe.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a licita/ cumpara.

6. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele de mai sus în cazul în care a avut loc pentru anumite bunuri .În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe, ne-ar trimite coletul din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe și să plătească toate întoarcerea și retrimite cost.Cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare din acest motiv.

7. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să lăsați-ne cinci stele și feedback-ul pozitiv.Dacă nu există întrebare pentru produsul nostru, ne puteti contacta viză mesaj.

Informații Despre Produs Motocicleta De Înmatriculare, Titularul De Licență Suport Tail Tidy

Etichete: titularul de licență motocicletă, ninja 300 coada ordonat pliabil, kawasaki mule, z400, Placa De Fund, kawasaki z400, fata scaun, 400 ninja, led lanterna roșie, ninja 400 de coada

Tip De Material Aluminiu
Articol Greutate 0.6kg
culoare negru
Nume De Brand AJJOE
Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 0inch
Înălțime Element 0inch
Numele Modelului Ninja400 Z400
Motobike Face Kawasaki
Tip De Element De Înmatriculare, Titularul
Element De Lungime 0inch

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare