Nou
Acrilic (PMMA), Perlate Unda/Flux 3.0 Foi pentru Bijuterii, Artizanat, Lucrari de Arta, Decorare - 24 Culori/11 Dimensiuni Disponibile!

Acrilic (PMMA), Perlate Unda/Flux 3.0 Foi pentru Bijuterii, Artizanat, Lucrari de Arta, Decorare - 24 Culori/11 Dimensiuni Disponibile!

w93565

243.87lei

Produs nou

- Produs: Perlate Unda/Flux Foaie - Material: Acril/PMMA - Tip de Producție: Distributie - Toleranta: +/-0.2 mm în grosime, +/-2 .0mm în lungime și lățime - Finisaj Suprafata: Ambele părți lucioase - de Protecție: Mascare pe ambele părți cu PE filme - Tehnici de Tăiere cu Laser, CNC router, bijuterii văzut, masă vazut

*Vă rugăm să NU uitați să lăsați un mesaj despre ceea ce culori și cantitățile de foi aveți de gând să cumpere, atunci când face comanda.Ne-ar fi capabil să-l ocupe pentru tine, atunci.

mi-Materiale® perlate foi acrilice sunt folosite pentru a crea efecte remarcabile, cu un ușor sclipitoare luciu.Aceasta adaugă o notă de eleganță pentru designerii care doresc rafinament și lux apel pentru aplicațiile lor.Acrilice perlate este frecvent utilizat în comerțul cu amănuntul afișează, punctul de vânzare afișează, comunicare vizuală, mobilier și interioare modele.

- Vă rugăm să rețineți că Acrilice Unda foi suntem de manipulare sunt toate realizate MANUAL.Modelele de pe foi sunt aleatoare și va varia de la foaie la foaie.Aceasta nu este considerată ca un defect si este un rezultat al procesului de fabricație necesare pentru a face fiecare foaie într-un model unic.Cumpărare cu grijă!

- Dimensiuni, grosimi si culori de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă.De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale.

- Elementele sunt vândute pe o "ca atare", vă rugăm să întrebați la toate întrebările înainte de cumpărare, pentru a evita obtinerea de elemente nu sunteți mulțumit cu.

- Am expediat doar la a confirmat adresa furnizată de www.videoprint.ro.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa înregistrată la www.videoprint.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

- Foaie de produse cu cea mai mare nevoie să fie tăiate la dimensiune și va fi gata de expediere 3~5 zile de la primirea de plată (cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și de Sărbătoare).Pachetele vor fi efectuate de către Comerciale la nivel Mondial de servicii Express (FedEx, DHL, UPS, TNT, DPEX, SPSR sau EMS), care ia, în general, 5-8 zile lucratoare pentru livrare.

- Ne-ar acoperi costurile de materiale de ambalare, taxele de manipulare și cele asociate cu timbre.Cumpărătorii ar fi responsabil pentru taxele, impozitele și vămuire taxele cerute de legile țării.

- Am să depună eforturi pentru cel mai eficient și economic mod de transport servicii pentru clienții noștri.De fapt internaționale de livrare este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

- Cumpărătorul are returnare de taxe.

- Toate declarațiile trebuie să fi avut loc în termen de 7 zile de la livrare de succes în funcție de urmărire înregistrare, și asigurați-vă că a revenit piesele sunt originale si nefolosite starea și montat.Necondiționată de returnare sau de schimb NU vor fi acceptate după 7 zile de la data de livrare de succes.

- După articolul returnat și verificate ca fiind acceptabil, de restituire sau de schimb/de înlocuire va fi lansat imediat.

- 200mm x 100mm ≈ 8" x 4" - 300mm x 200mm ≈ 12" x 8" - 300mm x 300mm ≈ 12" x 12" - 400mm x 300mm ≈ 16" x 12" - 500 mm x 300 mm ≈ 20" x 12" - 600mm x 300mm ≈ 24" x 12" - 600mm x 400mm ≈ 24" x 16" - 600mm x 500mm ≈ 24" x 20" - 600mm x 600mm ≈ 24" x 24" - 900mm x 600mm ≈ 36" x 24" - 1000mm x 600mm ≈ 40" x 24" - 1200mm x 600mm ≈ 48" x 24"

Etichete: foaie acrilic, 1 5mm, vopsea perlate, acryl foaie, acvatice turtle rezervor, acrilice pmma, copiii ambarcațiuni, artă și meșteșug pentru copii, punte stream, vopsea perla, foaie acrilic 10mm 600

Caracteristică Perlate
Grosime 3.0 mm
Material Acril
Forma Pătrat
Nume De Brand mi-Materiale
Origine NC(de Origine)
Finisaj de suprafață Dublu Lucios
culoare Mai multe
Numărul De Model PR030
Stil Modern
Tip de producție Distributie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare