MISMON Perie de Curățare Faciale USB Reîncărcabilă Îngrijire Facială Instrument de Îngrijire a Pielii Instrument Sonic Vibrații Masaj Deep Cleansing

w93550

83.03lei

-35.59

118.62lei

-30 %

Produs nou

Alte Produse Opțional

MISMON Electric Perie de Curățare Faciale USB Reîncărcabilă Fata de Îngrijire a Pielii Instrument de Silicon Sonic Vibrații Masaj Deep Cleansing IPX7 rezistent la apă

Caracteristici:

1. Utilizarea de alimente grad silicon este sigur si non-iritant. 2. Tot corpul este spălat cu IPX7 rezistent la apă și poate fi înmuiate în apă. 3. Dublu sonic viberation.Electric curățare facial tehnologie este transmis prin stratul de suprafață a pielii la strat adânc pentru a curăța porii și de impurități. 4. 15 vitezele sunt reglabile. 5. 1075 pe față și 586 de pe spate moale și piele-friendly capete de masaj, mai moale și mai delicată decât obișnuit silicon perie faciala. 6. 360 de grade, nici un unghi mort, mai aproape de piele si curata mai bine.

Caietul de sarcini:

- Certificare: CE/EMC/ROHS/AMS - Material: Alimente grad silicon - Frecvența de vibrație:6500rpm - Metoda de încărcare: cablu USB - Dimensiune produs: 77 x 82 x 31 mm - Greutate: 68g - Sursa de Alimentare: DC 5V 1A (200mA x 1)

Cum să Utilizați?

1. Aplica lotiune de curatare faciala Dacă la duș sau la chiuveta, umezește-ți fața și se aplică zilnic lotiune de curatare faciala.Umezește-ți silicon perie faciala și apăsați butonul de alimentare.Reglați prin 15 niveluri de intensitate până când veți găsi un adecvat de intensitate pentru tine. 2. Curăță Delicat Și Spumă Begin curățare față cu unul dintre cele 3 de curățare a zonelor noastre de silicon perie faciala are de oferit.Pentru cele mai bune rezultate, mișcați aparatul în mișcări circulare, în special în zonele-țintă, cum ar fi T-zone. 3. Clătiți După demachiere / curățare toate impuritatile de pe pielea ta, opriți aparatul prin intermediul butonul de alimentare și se clătește fața cu apă caldă sau rece.Se usuca pielea ta și bucurați-vă de strălucirea!Aplica alte produse de ingrijire a pielii și de a continua pe cu de îngrijire a pielii alte regimuri ați putea avea.

Întrebări Și Răspunsuri

Q1: Ce se întâmplă dacă cumpărătorul de protecție timp se va termina? - Te rog, spune-ne de a extinde protecția în timp.Q2: Ce se întâmplă dacă nu sunteți mulțumit cu produsul? - Vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne vom ocupa pentru tine asap.Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau lăsați-ne un feedback-ul rău Înainte de a ne contacta.

Garanție

1. Garanție de un an, pentru totdeauna întreținere. 2. Tehnic gratuit actualizarea. 3. Gratuit de instruire tehnică pentru distribuitor este disponibil. 4. Manual de Service furnizat pentru distribuitor personal. 5. Operator video disponibile pentru toți cumpărătorii. 6. Dacă piesele de schimb trebuie să înlocuiască, va încasa niște bani de la al doilea an. 7. Orice probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,vă vom ajuta să o rezolve în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

Transport

1. Nu vom pune factură sau promotii pachetul pentru Fixarea clienților de transport. 2. Timpul de lucru: luni-vineri (Ora Beijing: 9:00-18:00) 3. Timp de livrare: în Termen de 1-3 zile de lucru.

Etichete: mia fata perie de curățare, ems pentru fata, față instrument, 5 electric instrument de curățare, nominală sonic fata perie, foreo ozn, instrument de frumusete electric, silicon facial de curățare, instrument de frumusete cu ultrasunete, olay sonic perie de curățare

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand MISMON
Caracteristica 7 3 diferite zone de curățare
Caracteristică 4 15 diferite niveluri de intensitate
Vibrații De Frecvență 6500RPM
Certificare CE/EMC/ROHS/AMS
Caracteristică 2 Adânc vleansing
Tip electric lotiune de curatare faciala
Caracteristică 3 rezistent la apa ipx7
Caracteristică 6 Sonic vibrații masaj
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Caracteristica 5 Fata de îngrijire a pielii instrument
Numărul De Model MS-8061
Metoda De Încărcare Cablu USB
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Caracteristică 1 Fata dkin grijă perie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare