Pliabil Animale De Companie Bariera Gard Pisoi Câine Poarta De Lemn Retractabil Animale De Companie Gard Ușă Glisantă De Siguranță Izolare Poarta Gard Consumabile Pentru Animale De Companie

w9346

72.04lei

-12.69

84.73lei

-14 %

Produs nou

Caracteristici:

- Poate fi folosit ca un animal de companie gard pentru a bloca animale de companie de la intrarea în spațiul privat.

- Potrivit pentru usa, perete, scari, dormitor, sala de mese, sau oriunde în afara.

- Animale de companie gardul a două șuruburi fixe pe de o parte, și de cealaltă parte este conceput ca o catarama pentru un acces ușor.

- Gard de lemn permite animalele de companie să stea departe de zonele periculoase în timp ce furnizarea de un gard de siguranță pentru a juca și de odihnă.

- Scalabil design: lungimea este de aproximativ 60-110 cm, distanta care poate fi întins atunci când este utilizat, poate fi micșorat atunci când nu este în uz.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Opțional inaltime: 48cm, 82cm

Telescopic lungime: 60-110cm

Pachetul inclus:

1 x Pet Gard

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: senzor de parcare poarta, grădină panou, ușa gard, poarta din lemn, gard lemn, aproape pentru animale de companie, acasă poarta de lemn, câine t, poarta de securitate animale de companie, pliabil țarc pet

Numărul De Model Noi
Material Lemn

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare