5Pcs Senzorului de Oxigen Socket Set O2 Thread Chaser Îndepărtarea Instrument Cheie Set de Vid M12 M18 Mufa 2 Fire Chasers

w93272

55.32lei

-51.06

106.38lei

-47 %

Produs nou

5Pcs Senzorului de Oxigen Socket O2 Thread Chaser Îndepărtarea Instrument Cheie Set de Vid M12 M18 Caracteristică:

Grele forjate prize construite din oțel de înaltă carbon cu finisaj negru pentru o durată de viață.Acest Senzor de Oxigen Socket set 5pcs este pentru scoaterea și instalarea senzorilor O2 pe cele mai moderne autovehicule.Include 2 chasers pentru curățarea și repararea filetelor deteriorate.Cut-out și sloturi permite prize pentru a se potrivi peste fasciculele de cabluri.Anti-rugina, ușor și profesional senzorului de oxigen cheie soclu kit este perfect pentru aplicare acasă.Vine cu o cutie de plastic pentru ușor de a transporta și stoca instrumente.

Caietul de sarcini:

Stare: Brand New

Material: Otel Carbon

Cutie Culoare: Albastru

Element De Culoare: Negru + Argintiu

3 Prize:

1 buc Senzor de Oxigen Soclu: 1/2inch Drive * 7/8inch (22mm) * 50mm lung

1 buc Comutatorului de Vid Soclu: 3/8inch Drive * 7/8inch (22mm) * 30mm mult

1 buc Comutatorului de Vid Soclu: 3/8inch Drive * 7/8inch (22mm) * 6pt * 80mmlong

2 Thread Chasers:

1 buc M12 * 1.25 mm

1 buc M18 * 1.5 mm

Lista de pachete:

1 * Senzorul de Oxigen Set Socket(5pcs)

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

DESPRE FEEDBACK-UL:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Pls da-ne 5

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Noi vă va oferi un feedback pozitiv după ce a primit plata.Dacă sunteți nemulțumit cu elementele dvs., vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele !

PLATA:

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plata ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.DESPRE TRANSPORT:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Putem livra la comanda confirmată de adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru referință .

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Am vânzător nu sunt responsabil de serviciu, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede.multumesc

RETURNARE ȘI RAMBURSARE:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea și ambalajul cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: funay desene anime, keyfinder gps-ul xiaomi, kawaii figura ballon, civic2000 lumini cu led-uri, k6 putere k6 tpu caz, grey goose butoni, bijutier cutie cu 5 etaje, bijutier oglindă mare, iphone 8 apărare lux

Nume De Brand Aramox
Tip Instrument De Mână Piese
Numărul De Model Senzorul De Oxigen Socket Set
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare