Desene animate Simpson Model Imprimat Mare Covor Dormitor pentru Copii Covoare Zona Cadou Amuzant Moale Anti-alunecare Mat Covor pentru Camera de zi Covor

w93195

30.88lei

-20.58

51.46lei

-39 %

Produs nou

Desene animate Simpson Model Imprimat Mare Covor Dormitor pentru Copii Covoare Zona Cadou Amuzant Moale Anti-alunecare Mat Covor pentru Camera de zi Covor,freeshipping mă tem Nume: Covor Material: 100% Fibre de Poliester Dimensiune: așa Cum se arată mai jos Pachetul Include :1*Covor de Ocazie Aplicabile: Hol Intrare; Usi; în aer liber; Camera de zi; Hol; Bucatarie; sufragerie; Salon; Dormitor; Noptiera; Coridor, etc. Avantajul produsului: (1) materialul se simte moale și confortabil, bine de permeabilitate la aer și anti-static. (2) Usor de curatat, pot fi spălate în mod direct de către mașină de spălat sau de mână, fără decolorare. (3) Ecologic, imprimare si vopsire, fara miros, fara substante nocive. (4) durabil și Durabil, nu strica podeaua, si dureaza mai mult.Vă Rugăm Memento: 1. Putem personaliza orice model si dimensiune ai nevoie, dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să contactați serviciul clienți. 2.Produsele trebuie să pliant pentru transport, nu va fi de pliere mărci,nu calitatea problema ,vă rugăm să fiți siguri că utilizarea rogojini. 3.Manual de măsurare a dimensiunii vă rugăm să permiteți-1cm -5cm de eroare. 4.Ca urmare a lotului de producție, intensitatea luminii fotografie efectul va fi diferenta de culoare.

Transport

Produsele sunt din China, pentru produse personalizate ,trebuie să fie timpul de procesare de livrare durează aproximativ 7-15 zile.Dar nu va fi o întârziere în plină expansiune, timp de logistică.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji, acesta va fi livrat în termen de 15 zile.Cele mai multe dintre produsele noastre vor fi finalizate și expediate în termen de 5 zile lucrătoare.Va dura aproximativ 10-20 de zile lucrătoare de la eceive element.Cu toate acestea, uneori există excepții și că ar putea fi mai scurte sau mai lungi.Dacă apar orice probleme cu comanda sau o schimbare în cât timp va dura pentru a ajunge, veți fi notificat prin e-mail sau un www.videoprint.ro mesaj imediat .

Se întoarce și Schimburi

Vom accepta returnare și rambursare dacă nu există nici o calitate și alte probleme de articolele primite.Vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema dacă există un defect cu produsul dvs. sau de a primi produsul greșit,vom fi mai mult decât fericit să vă ajute rezolva problema.

Feedback-ul

Pozitive și fel de feedback este foarte important pentru serviciul nostru de pe www.videoprint.ro, vom obține să știți că ați primit comanda in bine starea și fericit cu element de 4 sau 5 stele feedback-ul, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice îndoială cu privire la scopul sau obiectul primit de la primirea, vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru experiența dumneavoastră de cumpărare.Ne va fi foarte apreciat cu cooperarea și bunătate!

Etichete: nordic teren covor, figura lego the simpsons, foto tapetes, covor dormitor, europene covoare, păstrați off, 160x230 covor, covor de iută, covor nordice, covor în dormitor

Stil Modern
Decorare Stil Modern Nordice
Technics Masina De Facut
Forma Dreptunghi
Loc Salon
Model Tip Desene animate
Utilizarea Comerciale
Numărul De Model Covoare-Personalizate-Simpson
Material 100% Poliester
Modurile de vânzare 1BUC
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Origine NC(de Origine)
Design Kilim

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare