Noi 1set : 1 Flatbed Camioane de Marfă cu 2 Mașini, turnat Metal de Colectie, Modele, Rulota Container pe vagon-platformă Copil Jucării

w93181

53.74lei

-37.34

91.08lei

-40 %

Produs nou

Pentru a evita orice nefericit, vă rugăm să citiți toate detaliile, Multumesc!

Pachetul Nostru (dacă aveți nevoie de un pachet mai bună, vă rugăm să acorde o suplimentare costul de transport maritim)

1. Protectorul Pachet(SVP): fara ambalajul Original; 2. Pachetul Standard(STP): Originale Simplă și Protecție; 3. Pachet de Carton(CTP): Original cu Carton.

Dacă aveți o cantitate mare sau alte solicitări, vă rugăm să contactați-mă, vom face noastre cele mai bune pentru a satisface!

Titlu

Noi 1set : 1 Flatbed Camioane de Marfă cu 2 Mașini, turnat Metal de Colectie, Modele, Rulota Container pe vagon-platformă Copil Jucării

Element Detalii

Nume de Brand: Pentru Spirit; Material: Metal+Plastic+Cauciuc; Intervalul de Vârstă: > 3 ani; Navă/Navă: Altele; Caracteristici: turnat sub presiune; Certificare: 3C; 3C: Certificat; Numărul Certificatului: 2017012204957685; Numărul de Model: FW424; Scara: 1:64; Avertisment: PERICOL de SUFOCARE-piese de Mici dimensiuni.Nu pentru copii sub 3 ani; Tip: Camion; Articol buc: total 9 buc(3 Flatbed Camioane de Marfă cu 6 Mașini); Original Ambalaj: Cutie de Culoare; Mașină de Dimensiune: aproximativ 8cm și 27cm; Secletion: 9 seturi diferite; Atenție: produsul conține mini părți și să Ofere againg copiii să mănânce

Caracteristici:

Mini, Trage Înapoi, De Învățământ, Model, Lunecare, Distinct De Vie,Puternică,De Colectie,Play Set

Notificare:

Culoarea joaca părți poate de diferit de imaginea noastră.Pretul este pentru un set.Cumpara 2 obține mai mult de 6% Off!

Certificat:

Set Detaliu:

FW424A

Construcția Vehiculului

FW424B

Fermierul A Condus

FW424C

De Stingere A Incendiilor Camion

FW424D

Masina De Politie

FW424E

Masina De Oras

FW424F

Ambulanta

FW424G

Masina Sport

FW424H

Camioane

FW424I

Curse

Dimensiuni:

Camionul este despre 27cm, iar masina este de aproximativ 8cm

Punct De Vânzare

Plata

Dacă plata pentru comanda nu a fost dedusă prin www.videoprint.ro.Banca va inversa de plată de până la 7-10 zile lucrătoare înainte de eliberarea din spate a cartelei.Ca banii sunt prelucrate de www.videoprint.ro, puteți contacta www.videoprint.ro pentru un ajutor.

Termeni(Foarte Important!):

1) Orice fiscale, taxele vamale impuse de cumpărători țări vor fi suportate de către cumpărători exclusiv.Vă rugăm să contactați cu obiceiurile locale pentru mai multe detalii. 2) vă Rugăm să citiți toate descrieri de elemente, metode de plată, de transport maritim și de manipulare, politici, termeni și condiții înainte de a plasa o ofertă. 3) Toate vânzările sunt finale.

Picătură De Transport Maritim Și De Manipulare Timp

1) după ce selectați "Vânzător de Metoda de Transport", vom folosi cel mai eficient mod de transport maritim și este Urmărită; 2) vă Rugăm să asigurați-vă că a plătit adresa este aceeași ca adresa de livrare, dacă nu, modificați-l înainte de a plăti. 3) Elemente este doar de transport maritim(în termen de 1-7 zile) după ce a primit plata. 4) Economice sau Economizor de transport maritim poate nevoie de mai mult timp, dacă nu primesc în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne spuneți pentru a extinde Garanția Dată. 5) Daca iti cumperi mai multe elemente, putem suport combinate de transport și taxa de transport maritim reducere.(și vom alege cel mai eficient mod de transport maritim din China/Singapore/Deutsche/rusă/Finlanda Post, ePacket, e-EMS, EMS, Fedex, DHL, SPSR...etc.) 6) Dacă aveți nevoie de un rapid de transport maritim,vă rugăm să ne contactați.

Despre Noi

Ca un Profesionist Jucării Vânzător și care oferă servicii de la www.videoprint.ro cumpărătorii mai mult de 10 Ani, Pentru Spirit angajamentul de a oferi cumpărătorului cu calitate jucării în stare bună pachet, bine ati venit la magazinul nostru și Sperăm să devină partenerul tau pe termen lung!

Cumpara de bază pe cea politică, și de a ajuta pentru a construi mai bine o comunitate, să-cumpărare veni mai mult și mai ușor!

Etichete: turnat sub presiune trailer, scara camion, masina camion 164, maersk train, maersk lego, newray, jucărie camion remorcă, flatbed trailer, bicicleta cargo trailer, camion pompier

Caracteristici Mini, Trage Înapoi, De Învățământ, Model, Lunecare, Distinct De Vie,Puternică
Masina De Dimensiune despre 8cm și 27cm
Numărul Certificatului De 2017012204957685
Nume De Brand Pentru Spirit
3C Certificat
Certificat 3C
Material Metal+Plastic+D
Ambalajul Original Caseta De Culoare
Navă/Navă Alte
Tip camion
Numărul De Model FW424
Secletion 9 set diferit
Articol buc total 9 buc(3 Flatbed Camioane de Marfă cu 6 Masina)
Certificare 3C
Scara 1
Intervalul De Vârstă 3 vârstă de până
Origine NC(de Origine)
Avertizare Produsul conține mini părți și să Ofere againg copiii să mănânce

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare