OurWarm 20/50/100buc Suvenir de Nunta Cadouri Pentru Oaspeții de Sticlă cu Dop de Metal Sigiliul Dopului Tema de Călătorie Favoruri de Nunta Decor

w93112

146.16lei

-62.65

208.81lei

-30 %

Produs nou

Lista De Ambalare:

20/50/100buc Dop Sticla Culoare:bronz Material:aliaj Metalic Dimensiune: 1.5"*4"(4cm*10.5 cm) Greutate:55g

Aplicație:

Costum pentru craciun,petrecere de aniversare, tema de călătorie plivitul , copil de dus, acasă , vă poate, de asemenea, face un cadou pentru prietenii tăi.

Notă:

Partea de sus busola se poate scoate de contra-sensul acelor de ceasornic poftă de mâncare,simbol al maritim călătorie de nuntă volan.

Descriere:

Aceste busola vin, dopuri de sticla fabricat de înaltă calitate din aliaj de metal, stil vintage, kraft cutie cadou caracteristici hartă a lumii de fundal.Ideal pentru călătorii tema plivitul favoarea decor .Dacă sunteți în căutarea pentru dop sticla pentru o ocazie speciala cum ar fi de crăciun,petrecere,aniversare, etc,nu te-ai fi greșit în achiziționarea acestor dopuri de sticla .

Cumpărătorul Lectură

1.Mai Sus, Data De Livrare Este Numai Pentru Referință, Uneori, Va Fi Amânată De Sărbători, Festivaluri,Vreme Rea, Vamale, Etc.

2,prețul nu include Taxa vamala,Zonă de la Distanță, Taxă sau alte plătește Taxele de curierat.Ai nevoie să acorde 30USD mai mult, dacă adresa este de Zonă de la Distanță.

Plata

1,acceptam Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Wallet/Transfer Bancar.Contactați-Ne Dacă Aveți Orice Întrebare, Atunci Când Veți Plăti.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că orice rambursare va fi emisă în același mod în care cumpărătorul a plătit noi.

2,Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rog, așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie completeed.

Pachetul Shippment

1,Elementele vor fi verificate și ambalate bine înainte de a le trimite ,pentru a asigura clientilor nostri le-a primit în stare bună.

2,de Obicei, acesta va avea nevoie de 24 ore pentru www.videoprint.ro de a audita fonduri după ce ai plătit comanda,putem opera doar comanda după auditul financiar încheiat.

3,livrăm doar a confirmat comanda.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4,Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

5,Dacă nu ați primit coletul la timp estimat de livrare,vă rugăm să ne contactați,vom urmări shippment și replyn curând.

Feedback-ul

Etichete: femeie valentin cadou de ziua, sfânta împărtășanie amintiri, cadou de design, wed cadouri pentru oaspeții, tema de călătorie petrecere călătorie, 40 ziua, cadou vin, ziua tricou, miere favoruri de nunta idei, petrecere de aniversare cadou pentru oaspeți

Ambalare Pachet Cadou
Caracteristica de 10 cadouri pentru oaspeții
Caracteristică 6 suvenir de nunta
Material ALIAJ
Typle Busola Sticla Topper
Caracteristica 5 Cadouri de nunta pentru Oaspeții
Caracteristică 1 Favoruri De Partid Dop De Sticla De Vin
Caracteristica 7 Tema De Călătorie Plivitul Favoarea Decor
Caracteristică 8 Petrecere De Aniversare/Copil Duș/
Caracteristică 9 marturii de nunta si cadouri
Caracteristică 3 Busola Sticla De Vin Dopuri
Numărul De Model 1JPS-TY-BRN-1
Caracteristică 2 Etanșare Sticlă De Vin Topper
Caracteristica 11 Sticla De Vin Dop De Favoruri De Nunta
Nume De Brand ourwarm
Numărul de Pc-uri 1 buc
Ocazie Ziua Profesorilor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare