Realist plin de Silicon Negru de sex Masculin jumătate a Corpului Păpuși pentru Sex cu vibrator mare sex doll pentru femei jucarii sexuale penis Lung pentru femeia Papusa

w9309

602.05lei

-150.51

752.56lei

-19 %

Produs nou

Realist plin de Silicon Negru de sex Masculin jumătate a Corpului Păpuși pentru Sex cu vibrator mare sex doll pentru femei jucarii sexuale penis Lung pentru femeia Papusa

Dacă aveți nevoie de mai multe HD necodat poze, vă rugăm să ne contactați.

descrieri: 100% reale atingere,100% rezistent la apa de design. 1.De Sex masculin Păpuși, Penisului pentru Femei 2.Design actualizat,ușor de curățat. 3.Silicon&TPR,Materiale Medicale.Certificare CE. 4.Silicon făcute de comestibil ulei de silicon,inodor și insipid.Absolut sigur pentru sănătate cu cel autorizat de material 5 raport de inspecție.Moale atingere delicată,netedă și strălucitoare silicon suprafata pielii,foarte aproape de adevarata frumusete a pielii.

Papusa de Sex Dimensiune: 530mmX330mmX110mm

Material: TPR Silicon

Greutate: aproximativ 7 KG

Penis Dimensiuni:18cm X 4cm

Produse includ:

1 X Silicon Papusa De Sex

Despre curățare

1, preliminare de curățare

Deschide folosit canal de admisie ușor, clătiți-l cu apă curată, lasă murdărie în fluxul de canal cu apă limpede, și se amestecă-l cu degetele pentru a obține rezultate mai bune.

Notă: nu folosiți apă fierbinte pentru a preveni viața și elasticitatea mucegai de a fi afectate.

2, curatare profunda

După ce apa a fost spălat, se aplică gel de duș sau dezinfectant pentru interior și exterior al canalului, și clătiți-l după curățare.

3, ștergeți uscat

Se usucă de apă în interiorul și în afara produs trecerea cu o cârpă uscată și aer uscat într-o zonă bine ventilată pentru a menține produsul curat și uscat.

4, dezinfecție de stocare

În cele din urmă, spray profesional jucărie dezinfectant în interiorul canalului, se usucă cu o cârpă uscată, după un minut, și apoi se aplică un strat de pudră de talc pe afara de mucegai pentru a obține caseta pentru utilizarea viitoare.

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.În scopul de a proteja intimitatea ta, am promisiunea de a trimite produsele în secret într-o condiție.

Etichete: penis artificial, jucarie sexuala femeie, plin de silicon seks papusa, cozsx, adult sex păpuși transport gratuit, silicon sex papusa 150 cm, vibrat, papusa jumătate de corp, anal plug, reborn

Material -
Nume De Brand NoEnName_Null
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model Rmengnan
Obscene Imagine No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare