Detector capacitiv de Proximitate CM18 LJC18 Sn: 8mm DC6-36V AC90-250V NPN PNP NO NC NO+NC capacitatea senzor de proximitate

w92673

16.76lei

-11.19

27.95lei

-40 %

Produs nou

Capacitiv de proximitate switch-uri sunt, de obicei, măsurată de o placa de condensator, iar cealaltă placă este coajă de comutator.Aceasta cabina este, de obicei, pedepsit sau conectat la cabina de aparatul în timpul măsurării.Atunci când un obiect se deplasează la comutatorul de proximitate, indiferent dacă acesta este un conductor sau nu, din cauza apropierii sale, constantă dielectrică de condensator este mereu schimbat, astfel încât capacitatea modificările și starea circuitului conectat la capul de măsurare apare, de asemenea,.Schimbarea, care poate controla comutatorul on sau off.Obiectele detectate de acest comutatorul de proximitate nu sunt limitate la conductori, lichide sau pulberi care pot fi izolate.

1.FuChuang va trimite comanda dvs. în termen de câteva zile.Dacă produsul este personalizat, puteți primi un mesaj de requireing prelungi timp, atenție, vă rog.

2.Dacă nu primiți achiziție în termen de 60 de zile, puteți solicita o rambursare completă înainte de finalizarea comenzii.

3.Costul de transport nu include taxe de import,cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

4. Economică și Simplu Logistice la nivel durează foarte mult timp și ușor lipsește coletul, vă sugerez să alegeți Standard sau Accelerate nivel. (A se vedea tabelul de mai jos pentru detalii).

5.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

* Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați 5 STELE feedback-ul și comentarii utile.Feedback-ul dvs. este foarte improtant pentru magazinul nostru și alți clienți.

* Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschiderea unui litigiu.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema pentru tine.

Etichete: nc comutator, 8mm comutator buton, senzor npn, fondul pentru petrecerea de ziua, av switch-uri, ziua senzor, comutator reed, senzor fotoelectric, senzor ir, buton impingator

Curent De Ieșire DC
Curent 200mA
Rezistenta de izolatie 50Mohm
De ieșire cădere de tensiune DC mai puțin decât 3V, AC mai puțin decât 7V
Grad De Protecție Standardul IEC IP67
DC/AC-frecventa de Raspuns DC
Tip Comutator Comutatorul De Proximitate
Mediu de lucru temperatura -25C la 75C
Detectabile obiect Conductor și dielectric corp
Consumul De Curent DC mai puțin decât 15mA, AC mai puțin decât 10mA
Numărul De Model CM18 / LJC18
Caracteristici Tip capacitiv senzor de proximitate
Origine NC(de Origine)
Material Din Oțel Inoxidabil
Certificare ce
Este Dispozitiv Inteligent No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare