/20215-în-1 Multi-scop Haine Umerase Pantaloni de Depozitare Rack de Cârpă Pantaloni Agățat de Economisire Organizarea de Origine

w92012

19.49lei

-8.33

27.82lei

-29 %

Produs nou

Descriere Produs:

Principala Material:Otel Inoxidabil

Stil:Modern

Culoare:Negru, Alb, Roz, Aur, Cafea

Dimensiune:38 x 36 cm / 15" x 14"

Caracteristici:

Mare economie de Spațiu: S-type umeraș pantaloni cu 5 niveluri poate salva spatiul din dulap de mult, ușor de a păstra dulap curate și îngrijite de folosind-o.

Multi - Scop: Perfect pentru agățat Blugi, Pantaloni, pantaloni, Pantaloni Scurți, Eșarfă, Cravată sau Prosoape.

Păstrează-Ți Hainele Plat și Uncreased: Cu o suprafață netedă și barele de protecție din cauciuc capac la fiecare capăt al cuier și un design elegant din oțel suprafață, puteți să vă păstrați chiar și cele mai delicate haine plat și uncreased.

Durabil: umerase sunt realizate din oțel inoxidabil premium, care sunt atât de robust care poate fi folosit de ani de zile.Și nu să se aplece chiar cu 5 pantaloni/pantaloni în același timp!

Antiderapante Design: utilizați Pricepere principiul de prindere pentru a fixa ferm haine.Hainele nu aluneca on/off cu ușurință!

Pachetul Include:

1 x Umeraș Pantaloni

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Etichete: barbati pantaloni cuier, nivel umeraș pantaloni, pânză rack, aur umeraș pantaloni, cruce autocolant, cuier din material plastic, fuste cuier de haine, rotirea cuier de haine, cb400 rezervorului de combustibil, Cuier

Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare