Mic Manual Ceramice Flexibil Rusia Figurina Papusa Clovn De Circ Bufon Statuie Decor De Crăciun Cadou Suvenir Ambarcațiunile De Ornament

w91905

26.28lei

-1.38

27.66lei

-4 %

Produs nou

Descriere produs Specificații pentru ceramică Ceramică Clovn Numele Elementului Mici Ceramice lucrate Manual Figurină Clovn de Circ Tradițional Bufon Joc Statuie Decor de Crăciun Cadou de Suveniruri Și Artizanat Ornament Articol Nr Mic Clovn de Ceramică Materiale Ceramice, Porțelan,porțelan,porțelan Dimensiune 7*13.5 cm Greutate / Capacitate 100g Culoare Alb OEM Mai mult de 1000 BUC Acceptabil MOQ 3.000 de bucăți fiecare element Logistica Ambalare ambalare, Finisare pictate manual Tip Tablou de Servicii de Contact, în Termen de 12 de ore Acorde o atenție la

Vă rugăm să rețineți că, deoarece fiecare papusa este manual și pictate manual, va exista mici imperfectiuni care fac din fiecare piesă unică și specială.Imagini Detaliate

Dacă doriți să alegeți exprima de transport maritim, trebuie să te percepe taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT,)

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și amplasare post de expediere sau de la vreme, de la distanță locul de sejurul dumneavoastră.deci, unele parcele va fi amânată sau elementul brokened, dar nu vă faceți griji despre asta, dacă s-a întâmplat pls contact cu noi, în primul rând, vom face cu ea, Dacă nu ai primi coletul inainte de momentul final vă rugăm să ne contactați imediat, va vom contacta cu china post pentru a verifica și apoi a vă oferi o soluție satisface Vom suporta pierderi în cazul în care parcela pierdut sau elementul brokened pe mod de transport maritim, astfel încât pls contactați cu noi, dacă e s-a întâmplat, Dacă primiți elementul greșit sau nu ca element, sau vei primi produsele defecte, pls contactati-ne imediat.

Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

Vă rugăm să nu uitați să ne dea de CINCI STELE de pe toate Detaliată Vânzător Opiniile.

În cazul puțin probabil, dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a transmite evaluare.

Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.

1. În scopul de a oferi cele mai bune servicii, vă rugăm să trateze tranzacția destul.Feedback-ul este pur și simplu ceea ce ne urmărească.

2. Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună înainte de a lăsa un feedback neutru sau Negativ rating de feedback-ul negativ

3. Ne străduim pentru servicii de 5 stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și de transport maritim de frecvență.

Dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele!Dacă nu sunteți mulțumit,

pur și simplu lasă-mă să știu prin e-mail, mai degrabă decât lăsa scor scăzut, și voi lucra pentru a face asta.

4. Vă rugăm să mi e-mail prin "MESAJELE MELE" sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți orice întrebare despre paginile noastre sau de cumpărare.

Un ny întrebări, vă rugăm să contactați cu noi. (Lăsați mesaj de la www.videoprint.ro) Vom răspunde mesajul în termen de 12 ore.E-mailurile vor fi răspuns întârziat privind duminică și de sărbători.

Etichete: 3 decorare paște, ceramica figurina ren, clovn de jucărie, rusia tricou, sculptur, petrecere de suveniruri, costumul de clovn, decor statui, statui dragon, maneki neko ceramica

Tema oamenii
Material Porțelan și Nailon Caddice Raional
Dimensiune 9.5cm*18.5cm
Oem Mai mult de 3000 BUC Acceptabil
Locul De Utilizare sac de acasă decorare pom de Crăciun Ornamente
Greutate 100g
culoare Alb
Stil Arta Populara
Utilizare Suvenir rame foto, cadouri promotionale, home decor de masă, turism
Ambalare Logistică ambalaje
Tip Moda C
Servicii De Contact, în Termen de 12 de ore
Nume De Brand HTH ATELIER

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare