Roata Bicicleta Confortabil Scaun Perna Moale de Scaun Bicicleta Mtb Drum Șa Pad Bărbați Femei Bicicleta Piese Pentru Cur Mare Accesoriu de Bicicleta

w91551

61.22lei

-50.08

111.30lei

-44 %

Produs nou

Specificatii produs: 1,Față de margine îngustă de tranziție design: Rotunjite curba, mai confortabil stând, de echitatie fără picioare slefuire.

2,de Înaltă burete elastic: Moale și non-deformabil, de înaltă densitate spuma poliuretanica plin, moale și elastic, mai confortabil la plimbare.

3,Gol și respirabil design: Reduce presiunea, respirabil, dar nu înfundat.

4,Arcuită, design de suspensie: Oferă puternic suspensie funcție, oferind în același timp un sprijin puternic.Filtrarea drum umflaturi , de echitatie mai confortabil.

5,Tracțiune PVC piele: materialul este rezistent la uzura si respirabil, și simte la mana buna,asa ca este mai rezistent la uzura.

Dimensiune: 26*22cm/10.24*8.66 inch

Material: Poliuretan,PVC

Culoare: Negru

Conținutul Pachetului:

1 * biciclete șa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: bicicleta pernei scaunului, de sarcini locul, scaun bicicleta larg, biciclete șa mare, mare șa, BVB, cur mare cu bicicleta, coperta de șa, acoperi motocross, ktm motocross

culoare negru
Greutate About 470g
Dimensiune 26*22CM
Utilizarea Biciclete De Munte
Categorie Scaunul Din Față Mat
Shell Material Plastic/PVC
Material PVC Piele
Utilizator BĂRBAȚI
Numărul De Model LX66200-01
Nume De Brand Roata

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare