Nou
Scoala-Live! Kurumi Ebisuzawa Cosplay hairwear

Scoala-Live! Kurumi Ebisuzawa Cosplay hairwear

w9122

113.90lei

Produs nou

PLATA

Acceptam carduri de Credit, Escrow și Money bookers.Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc.

Termenii De Livrare

De transport maritim de ePacket,Timpul Estimat de Sosire: aproximativ 7-15 zile.

Transport prin China Post Aer Înregistrat Mail,Timpul Estimat de Sosire: aproximativ 15-40 de zile(Transport maritim în Federația rusă,orientul Mijlociu,Europa de Est,America de Sud,Africa va dura mai mult timp. )

Dacă ai nevoie rapid de transport maritim,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru alte purtător EMS/DHL,vom găsi cea mai bună soluție pentru a salva de cost.

RETUR SI SCHIMB

Toate produsele noastre vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb.Înainte de a returna produsul, va rugam sa ne contactati pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni.Va vom returna dupa primirea produselor returnate.Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

FEEDBACK-ul

Vom lăsa feedback-ul pozitiv după ce a auzit că ești fericit cu licitatie mea.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice motiv nu sunteți mulțumit cu elementul meu și nu a putut părăsi feedback-ul pozitiv pentru noi.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a rezolva orice probleme.

Cum să ne Contactați

Puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin TradeManager,va vom raspunde imediat,dacă nu suntem on-line,vă rugăm să e-mail-ne,vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore.

Etichete: băiatul de vară 3 tinuta, bază dulap rochie, băiatul șosete minecraft, băiatul topuri de vara 18m, backbag laptop fata, basilisk lizard jucărie, backbag doamnelor copii, backbag bărbați bibicle, băiatul de schi salopeta 8t

Material Temperatură Ridicată De Fibre
Numele Departamentului Adult
Caractere anime
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Gen Unisex
Utilizare Specială Costume

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare