Femei vara costume de baie split costume de baie mici proaspete guler leopard print bikini

w90572

40.19lei

Produs nou

Dimensiunea Diagramă

Măsuri de precauție: 1. Eroarea de măsurare este normal în decurs de 2-4 cm 2. Este dimensiunea Asia, de obicei, mai mică decât dimensiunea Europeană.Inainte de a comanda, vă rugăm să verificați dimensiunile detaliate mai sus pentru a selecta dimensiunea corespunzătoare. 3 Din calculatoare diferite afișa culori diferite, culoarea reală a proiectului pot fi ușor diferite de imagine.

Modelul arată

Șansă reală de afișare

Bine ati venit la magazinul nostru Pentru clienți de livrare, va vom trimite produsele direct la tine sau clientul dvs., fără a pune orice informații în ambalaj.Cumpara cu incredere de urmărire informații: Click: Sfat: //www.17track.net/en, apoi introduceți numărul de urmărire.Actualizare informații de urmărire poate dura 3-5 zile. 1. Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să verificați adresa și numărul de telefon.Dacă doriți să efectuați modificări înainte de a trimite pachetul, vă rugăm să ne contactați cu noua adresa. 2.Sur droits de vamă:Veuillez "comprende", les droits de vamă sont hors de notre contrôle, nous ne pouvons pas guarrante aucun frais de taxe et ne supporterons aucun frais de taxe.Nous nous excusons sincèrement pour tout inconvénient à ce sujet pour vous.

Etichete: mic costum de baie, costum de baie tankini, Set De Bikini, bikini de dimensiuni mici, bikini flamingo, burta de costume de baie, bikini pentru sanilor mici, sclipici de costume de baie, scuba costume de baie, bikini negru

Varsta Varsta 18-35 Ani
Numărul De Model K280
Model Tip Leopard
Stil Tineri Boem
Stil Stil Tineri
Tip De Element Set De Bikini
Material Poliester
Talie Talie Mare
Suport Tip Sârmă Gratuit
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Cu Pad Da
Gen FEMEI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare