Bedsure Vacanță de Crăciun Fleece Pătură Fulg de nea Roșu și Alb Cald Fuzzy Aruncări de Iarnă lenjerie de Pat TP-Fierbinte

w9035

50.04lei

-28.15

78.19lei

-36 %

Produs nou

Bedsure Vacanță de Crăciun Fleece Pătură Fulg de nea Roșu și Alb Cald Fuzzy Aruncări de Iarnă lenjerie de Pat TP-Fierbinte Descriere:

Descriere:

Material: catifea

Dimensiuni: 114*96cm/178*152cm

Caietul de sarcini:

Bedsure Crăciun Pătură Arunca impodobita cu plăcut fulgi de zăpadă și polka dot modele pe suprafața adaugă un iz de sărbătoare pentru decor de vacanță.

Dispunând de un ochi-prinderea Rosu Alb paleta de culori pentru a accentua camera ta de Crăciun ambianța de draping piese de mobilier cu super moale arunca pături.

Minunat jacquard țesute sherpa pluș pături aduce un strop de stil modern de retragere.

SUPERIOR FUNCȚII VERSATILE: Arunca Patura de pe canapea și alte secționale ca un decor contemporan să te îmbraci pentru o petrecere de casă nouă sau get-împreună.

Universal utilizat ca decorative pat, patura, canapea, pătură, și pătură de călătorie - Perfect pentru activități în aer pătură cum ar fi de ambalare pe avion plimbare, călătorie, camping sau picnic cu copiii tăi.

Pachetul Include:

1 x Fleece Pătură

Etichete: pliabil pernă pătură, de craciun perna manga, acoperă pernă roșie, panglica fuzzy pături, roșu arunca, Mexican față de masă, pătură arunca, pătură, pătură coreeană, bumbac ribon

Forma Pătrat
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Alte
Numărul De Model Patura Fleece
Nume De Brand DUSTPROOFVEIL
Grupa De Vârstă Adulți
Desfac și se Spală Detașabil și Lavabil
model TIPĂRITE
Stil Modern
Umplere Alte
Material 100% Poliester
Tip Pernă Pătură
Setați Tipul No
Model Tip cu dungi
Technics Alte
Metoda De Incalzire Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare