2018 Toamna Barbati Haină Lungă De Moda Stil Maneca Lunga Barbat Cardigan Vrac Casual De Iarna Cu Gluga De Lână Coats

w90272

33.15lei

-1.02

34.17lei

-2 %

Produs nou

Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!

Descriere

Mantie cu glugă se face prin propriul meu design unic, astfel încât acest Sacou Casual este absolut lucrate manual și original sci-fi îmbrăcăminte.Kimono Cardigan design combină elemente de futurist, urbane, asasin stiluri.Star Wars Cosplay Costum.

Jersey Fleece tesatura 95% bumbac, 5% elastan

Tesatura de bumbac moale cu grămezi de fire pe interior din tesatura simt moale și confortabil pe piele.Marime:S,M,L,XL Dimensiune M L XL XXL Bust 109cm/43.0" 114cm/44.9" 119 cm/46.9" 124 cm/48.8" Umăr 47 cm/18.5" 48 cm/18.9" 49cm/19.3" 50 cm/19.7" Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul. 1 inch = 2.54 cm

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.Ceea ce Veți Obține: 1Fashion Barbati Hanorace

Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Plată 1.www.videoprint.ro acceptă Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Card de Debit,Western Union,Webmoney,QIWI și Transferul prin bănci. 2.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.De transport maritim 1.Vom trimite articole în termen de 2-3 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată. 2.Costul de transport nu include taxe de import,cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. 3.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. 4.Produsele sunt expediate prin www.videoprint.ro Standard de Transport maritim , www.videoprint.ro Premium de Transport, ePacket,ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare. 5.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede,vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai repede și mai ieftin de transport moduri:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Etichete: mens manta haina, femeie fleece hanorac, iarna hanorac barbat, glove mens haina, menta mens haina, pânză bărbați, lână hanorac în aer liber, bărbați pulover, tangest mens haina, diy lână hanorac

Decor Buzunare
Lungime maneca(cm) Plin
Tesatura Tip Postav
Tip De Închidere Deschide Ochi
Guler O-Gât
Gen BĂRBAȚI
Cu glugă Da
Numărul De Model Lână & Amestecuri
Parte Detașabilă NICI unul
Model Tip Solid
Îmbrăcăminte De Tip Lână & Amestecuri
Stil Casual
Maneca Stil Regulat
Grosime STANDARD
Material Poliester
Îmbrăcăminte Lungime mult
Materiale De Captuseala Bumbac
Nume De Brand hirigin
Stil Manșetă Convenționale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare