Nou
Adobe Adobe illustrator 2019 vector de procesare grafică de instalare poate fi folosit pentru viață gratuit livrare rapida proces in Win

Adobe Adobe illustrator 2019 vector de procesare grafică de instalare poate fi folosit pentru viață gratuit livrare rapida proces in Win

w896

40.68lei

-40.64

81.32lei

-49 %

Produs nou

Adobe Illustrator CC 2019 Plin Versiune - Windows - aspect de Activare Viață - Dicționar REALE de Activare Viață

Ce isAdobe Illustrator?

Industria de-standard de aplicatii de grafica vectoriala sunt utilizate de către nenumărați artiști și designeri pentru a face totul, de la grafica si web pentru ambalare marfa, icoane, ilustrații de carte, logo-uri, și panouri publicitare.Iconic funcționează la orice dimensiune.

Primi toate instrumentele de desen doriți să activați culori și forme în imagini, pictograme și logo-uri.Illustrator este bazat pe vectori layout aplicații, ceea ce înseamnă că arta poate scala până la dimensiunea ... și uite în mod continuu și ecrane.Atrage atenția oriunde.

Produce desene, sau urmați-și recolorați imagini pentru a le transforma.Utilizați ilustrații peste tot, cum ar fi prezentări de piese, blog-uri, bloguri și site-uri web.Superba tipografie care spune totul.

Încorporează un nume de afaceri, face un pliant, sau pentru a crea un site de design, cu un fel de instrumente care sunt ideale pe piață.Introduce efecte, mâner modele, și edita personalități pentru a face.Profesionale de energie electrică vine standard.

Illustrator începe să plece și de a salva efecte înainte.Reutilizarea imagini vectoriale și acces fonturi.Lucra cu alte Nor programe cum ar fi Photoshop XD, și După Efecte.Mesaje Text, imagini, stiluri, și fișierele au fost salvate și actuale, ceea ce înseamnă că este posibil să se opereze oriunde.

Etichete: eraser adobe illustrator, mini pc-ul win, kriss vector v2, coreeană ilustrator, gât de schi, gama adob, primul pro, pic micro, bbc microbit, coloană

Tip Cablurile IDE
Certificare PSE
Origine DE(Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare