Scoici,Fructe de mare, scoici,Uscate, Scoici saint-jacques,Jiang Yaozhu, Scoici saint-jacques Pilon,Delicios de nutriție

w8944

145.51lei

-12.65

158.16lei

-7 %

Produs nou

Jiang Yaozhu, Scoici Saint-Jacques Pilon

Despre Scoici Saint-Jacques

Nutritive valueedit

Valoarea nutritivă de scoici este foarte mare, acesta conține o varietate de substanțe nutritive esențiale.Mai întâi de toate, scoici conțin un număr mare de bogat și divers, aminoacizi, cum ar fi glicina, alanina și acidul glutamic.În același timp, este, de asemenea, bogate în acizi nucleici, astfel ca inosine; aminoacizi de produse, cum ar fi bezoar fosfat; și diverse minerale. , Cum ar fi calciu și zinc.Aceasta este o înaltă calitate, ingredient care este comparabil cu abalone și castravete-de-mare.

Scoicile sunt bogate in proteine, carbohidrati, riboflavina, calciu, fosfor, fier si alte elemente nutritive.Conținutul de proteine este la fel de mare ca de 61,8%, care este de trei ori de pui, carne de vită, și creveți proaspete.Conținutul în minerale este de departe mai sus de aripioare de rechin și cuibul de pasăre.Scoicile sunt bogate în glutamat de sodiu și un gust foarte proaspăt.Comparativ cu scoici proaspete, cu gust de pește este redus foarte mult.În conformitate cu înregistrările, scoici, de asemenea, au proprietati anti-cancer, se înmoaie vasele de sange, si de a preveni arterioscleroza [1].

Medicinale

Informații De Bază

【Numele de Medicina】Scoici

[Alias] Jiang Yaozhu, Scoici Saint-Jacques Pilon

【】 Chineză Pinyin gan bei

【Latină nume de plante, animale și minerale】

1. Chlamys farreri(Jones et Preston)

2. Chlamys nobilis(Reeve)

3. Chlamys pica(Reeve)

【Eficacitatea】Hranirea Yin; Hrănitoare De Sânge; Hrănitoare Rinichi; Reglementarea Mijloc

【Clasificare Familie】Scoici

[Indicații] Diabet zaharat; deficit de rinichi; urinare frecventă; pierderea poftei de mâncare

[Medicinale material de bază sursă] este mușchiului aductor de scoici saint-jacques Chlamys farreri, de Lux Crizantema scoici saint-jacques și Huaque scoică Chlamys farreri.

【Utilizare și Dozare】utilizare Orală: de gătit, de 10-25g.

[Sursa] "Chinez Materia Medica"

Acțiune farmacologică

1. Efectul Anti-tumoral, 20 mg/kg de alimente de proteine parte de scoici scoici a fost injectat la nivel local în mouse-ul S180 sarcom, iar tumora de inhibare a ajuns la 99.3% după 3 zile; tumora rata de inhibare a ajuns la 79.6% după 20 mg/kg în injecție intravenoasă, timp de 2 zile; are efect citotoxic pe L57-178Y limfocite; 4-20mg/kg intravenos la șoareci timp de 4 zile, activitatea de peritoneală și macrofage alveolare în organism este mai mare; dar nu are aproape nici un efect inhibitor asupra Meth-Un fibrom.Japonia injectat scoică ligament extras în mouse-ul celulele tumorale timp de 5 săptămâni, iar tumora a dispărut complet.

2. Pentru efect de creștere de promovare, produsele uscate de Chlamys farreri au fost hrăniți la șobolanii înțărcați ca hrană pentru 28 de zile (hrana contine 10% proteine), precum și rata de creștere a greutății corporale comparativ cu grupul de control a fost 224.60%.Metabolismul experimente au demonstrat că proteina din scoici este ușor pentru a digera, absorbi și stoca.

3. Pentru alte efecte, un amestec de troponina (troponina) a fost izolat din striatum de C. nipponensis akaxara Kwoda, care are un efect inhibitor asupra Atpazei.

Scoici

Scoici (3 foi)

4. Toxicitate, cochilii de C. nobilis conține paralitic și în cazul substanțelor foarte toxice, al căror conținut este în general mai mică decât 4mu/g, iar conținutul cel mai ridicat este 11mu/g.

Medicina chineză ingrediente

1. Chlamys farreri conține glicină, acid glutamic, acid aspartic, o cantitate mică de histidină, prolină, și acizi grași saturați (C16) :0), acizi grași nesaturați, acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA).În plus, acesta conține, de asemenea, oligoelemente, cadmiu, cupru, plumb, nichel și crom.

2. Nobil Chlamys farreri, conține fosfatazei alcaline (alp).Acesta conține, de asemenea, glicină, acid glutamic, acid aspartic, taurina, arginina, alanina, și niveluri scăzute de histidină și prolină.Alții, de asemenea, conține acizi grași saturați (C16:0), acizi grași nesaturați, acid eicosapentaenoic și acid docosahexaenoic.

3. Chlamys farreri scoici saint-jacques, conține glicozaminoglican (GAG), glicină, acid glutamic, acid aspartic, și un conținut mai scăzut de histidină și prolină, acizi grași saturați (C16:0), fără acizi grași Saturați acid eicosapentaenoic, docosahexaenoic acid, lipide și soare.

Ghid de cumpărături editor

Unii oameni le place să mănânce scoici, dar nu pot alege ei.Cele mai multe scoici sunt importate produsele.Atunci când achiziționează, să acorde o atenție la:

(1) este de culoare galben strălucitor, nu se poate transforma negru sau alb, și are un puternic gustul umami de bruma;

(2) forma este la fel de complet posibil, scurt de formă cilindrică, ferm și plin, iar carnea este uscat și greu

Etichete: cj7, proteine, fructe de mare din oțel, seashel, 82mm piston, sac de plasă cu fructe de mare, proteine din zer, strada fructe mare uscate, lan zhan, sea shell

Origine NC(de Origine)
Ingredient Scoici
Cantitatea 1 Sac
NET WT 250g/500g/1000g

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare