3D Papel De Parede Modern, Simplu Perete de Fundal Rola de Hartie Cărămidă Piatră Tapet Pentru Camera de zi Acasă Decorare de Perete care Acoperă

w88540

102.35lei

-48.16

150.51lei

-31 %

Produs nou

Acesta nu este doar o imagine de fundal, dar, de asemenea, stilul tău de viață.Găsiți exclusiv gustul de acasa aici !

Articol Nr.: BS56 Material: PVC tapet Stil: stil Modern Greutate: 1.5 Kg/Buc/Rola Culoare: Ca Imagine Dimensiune: 0.53 m(W) x 10m(L)= 5.3 Metri patrati /Buc/Rola 32.8 ft x 1.738 ft =57.05 de metri patrati Utilizare: camera de zi/Dormitor/Studiu/camera Copil/TV, Canapea de Fundal

Vă rugăm să citiți mai jos cu atenție : nu Este auto-adeziv tapet .Nu există nici un lipici sau pastă pulbere pe partea din spate a Monitorului.Vă rugăm să pregătească adeziv pastă sau pulbere înainte de a posta imaginea de fundal.Remarca produsul tau preferat de culoare de mai jos în ordine , în caz contrar ne va livra culoare la întâmplare.Cumpara destul de role la un același timp, pentru a se asigura că sunt din același lot, pentru a evita diferenta de culoare.Element de culoare poate fi un pic diferit de imagini , din cauza diferenței de fotografiere lumină, monitor, lot de producție.Speranță pentru înțelegeri.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

PS:

- Dacă achiziționați mai mult de 2 role , în multe țări, vă putem oferi transport gratuit prin DHL sau Fedex.TNT.UP.Aramex.

- Dacă sunteți un prieten Brazilian, vă rugăm să ne CPF sau CNPJ numărul de mai jos comanda.

- Dacă sunteți un prieten rus, vă rugăm să ne furnizați numele dvs. complet t o face shippment fără probleme.

Instrucțiuni

1.Asigurați-vă că aveți corect pasta adeziva pentru locuri de muncă.Unele lucrări, cum ar fi de vinil garantate sau ușor, necesită o anumită pastă.

2. Se amestecă pasta de tapet, care vine ca o pulbere într-o altă găleată înainte de a turna în găleată sau cu role tava pe care o va folosi pentru locuri de muncă.Se amestecă bine cu o linguriță pentru a elimina toate bulgări, dar nu atât de bine că ai pus o mulțime de aer în amestec.

3.Se toarnă lichid adeziv direct într-o găleată sau cu role tava.

4.Pune o fâșie de tapet - deja tăiate la dimensiune, model partea de jos - pe o lung, plat, masă uscată (masă nu rămână uscat pentru mult timp).Lasa un capat de hârtie flop peste marginea mesei.

5.Folosiți o pastă pensula sau un trafalet pentru a aplica pasta pe jumătate de hârtie care rămâne întins pe masă, fiind sigur pentru a acoperi fiecare centimetru.

6.Ori secțiunea pe care tocmai ați lipit pe sine, și glisați partea de uscat de hârtie pe masă.Aplica pasta.

7.Ori secțiunea următoare pe sine, apoi ori cele două jumătăți unul împotriva celuilalt, fiind foarte atenți să nu pentru a cutelor de hârtie.Acest proces este numit 'de rezervare.' Rezervare ține de hârtie umede, pasta de dribling pe podea și lipite suprafață curată.

8.Setați hârtia deoparte într-un loc curat pentru mai mult de 5 minute înainte de a agățat de ea.

9.Fi un ciudat curat: de îndată ce fiecare fâșie de tapet este rezervat si se pune deoparte, utilizați o curat, burete umed pentru a curăța masa - dar nu te obosi să se usuce la suprafață.A face acest lucru, chiar dacă ai de gând să lipiți mai multe bucăți înainte de a le atârna; veți dori să obțineți adezivul de pe masă înainte de a fi uscate.

S hipment:

Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător.Deci normal timp de transport maritim:

Statele UNITE ale americii: 5-23 zile lucrătoare

UA : 5-23 zi lucratoare

Europa: 7-25 de zile

Brazilia:20-90 zile lucrătoare

Rus:10-40 zile lucrătoare

Cu toate acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare.Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.

Etichete: mozaic decor de perete de piatră, 3d wallpap, wallpap, ceil tapet, acoperire perete, 3d cărămidă piatră tapet, piatră, cărămidă panou, gazete de perete decor acasă tara, caramida mucegai, tapet bej acoperiri de perete

Utilizare Comerț
Origine NC(de Origine)
model Caramida
Tip Imagini De Fundal De Vinil
Tapet Vinil Tip Hârtie Înapoi Imagini De Fundal De Vinil
Unitate De Încărcare Usd/Rola
Numărul De Model BS56
Stil Modern
Nume De Brand jiadou
Utilizarea Lenjerie De Pat Cameră
Funcția Izolație Termică
Caracteristică Formaldehida-gratuit
Material PLANTA
Tratament De Suprafață TIPĂRITE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare