4 Pack Lavabil Aburi Tampoane de Curățare pentru Toate HAAN FS, si și Seria MS Vapoare SI-40 SI 70 de ani SI-35

w88462

50.97lei

-11.19

62.16lei

-18 %

Produs nou

4 Pack Lavabil Aburi Tampoane de Curățare pentru Toate HAAN FS, si și Seria MS Vapoare SI-40 SI 70 de ani SI-35

PENTRU Haan MF4 Set de 4 Albastru Ultra Tampoane Brevetat super absorbant multistrat tampoane sunt concepute pentru a reduce frecarea și se usucă podea instantaneu.Ele pot fi spălate până la 300 de ori.

pad.

Aceste tampoane sunt proiectate pentru Haan Mop cu Abur.Pentru a atașa aceste tampoane, ele acordă prin intermediul Nailon Catarama de la partea inferioară a HAAN Aspirator cu Abur modele.Plăcuțele sunt concepute pentru a fi mai mare, pentru a permite nu Apăsați pad atașarea și îndepărtarea, acest lucru vă va permite să eliminați un murdar pad fără a atinge partea de jos a unui murdare pad.

PENTRU Compara cu HAAN Parte Nr. RMF2, RMF2P, RMF2X, RMF4X, RMF4, RMF-4. -Se potrivește tuturor FS, MS și si serie.Se potrivește HAAN SI25, SI-40 de ani, SI-60, SI-70, SI-35 Mop cu Abur, SV-60, sau MS-30 Aspirator cu Abur Etaj Dezinfectant Modele.

UȘOR DE instalat, astfel încât să puteți obține înapoi la curățare cât mai curând posibil.Pur și simplu de a atașa și se îndepărtează atunci când murdare.Poate se spală la mașină aceste tampoane dar nu loc în uscător.

A nu se utiliza pe HAAN FS-20, FS-30 sau FS-50 (vă rugăm să consultați MF-2, MF-2P, sau MF-4 Ultra-Microfibră de Curățare tampoane).

culoare: albastru

Material: Microfibra

30 x 18.5 x 33.5 cm

De înaltă calitate .

Ușor de a schimba.

4 - strat gros ultra-tampoane lasă podele curate și ghinioane gratuit

Hands free, cârlig și buclă de fixare sistem.

În condiții de siguranță pe aproape toate greu suprafețele.

În condiții de siguranță și în mod eficient curăță toate hard-podea suprafețe Mașină lavabile si reutilizabile.Când tampoane sunt murdare de utilizat, trebuie doar să arunce în mașina de spălat fără balsam de rufe și lăsați-le să se usuce la aer până când aveți nevoie de ele din nou!

pachetul include:

4 x Tampoane de Curățare cu Abur

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: umăr rece tricot, sims city, sub, nano sims, cutie kit vape, pro sims, e sims, kit wismec, 200 ml dozator, cablu ms

Vid Tip Piesă De Mop Haine
Dimensiune 30 x 18.5 x 33.5cm
Tip Aspirator Piese
Numărul De Model Curatare Cu Aburi Tampoane
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare