2020 Naruto Rock Lee Tricou Tricou Barbati Kawaii Topuri Desene Animate Karate Grafic Teuri De Moda Tricou Unisex Harajuku Cămașă De Sex Masculin

w88226

36.98lei

-35.51

72.49lei

-48 %

Produs nou

Călduros Sfaturi:

1. Acest Dimensiunea Diagramă este numai pentru referință.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare de mână de măsurare.

2. Nu sunt Sigur despre mărimea ta?Nu vă faceți griji, doar să ne anunțați înălțimea, greutatea și bustul , noi va vom recomanda dimensiuni potrivite pentru tine.

3. Apreciem că, dacă ai putea permite o ușoară diferență de culoare, la fel de diferite calculatoare pot afișa diferite culori.

Vă mulțumim pentru înțelegere.Bucurați-vă de cumpărături!

1. Vom trimite bunurile în termen de 1 până la 5 zile lucrătoare după plata aprobat 2. Noi nu plătim taxe vamale percepute de la obiceiurile locale 3. Pentru cele mai multe țări, am expediat prin china post air mail gratuit 4. Aici este site-ul pentru a urmări pachetul www.17track.net Returnare și Rambursare 1.În cazul în care culoarea/marimea nu este potrivita pentru tine, ai putea întoarce înapoi la noi pentru schimbare, dar tu ar trebui să suporte costul de transport maritim. 2.În cazul în care calitatea nu este bun,ai putea întoarce înapoi la noi,dar ar trebui să suporte costul de transport maritim. 3.Dacă coletul este pe drum,vă rog, așteptați mai mult cu răbdare,pentru că timpul de transport maritim nu este control de către noi, este potrivit oficiului postal service,dar am putea extinde timpul de livrare pentru tine.Feedback-ul 1. Depindem de client satisfacția de a reuși, prin Urmare, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele pentru detalii rationg de comanda.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele,vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. 2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema,va garantam vom 100% pentru a rezolva orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți.Comunicarea este cel mai eficient mod de a rezolva orice problema!Contactați-ne 1.Înainte de licitație,vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră,este placerea noastra de a răspunde la toate întrebările dumneavoastră,dar vă rugăm să luați un moment pentru a, în primul rând, citiți toate informațiile furnizate aici unde majoritatea întrebare răspunsurile sunt.

2.Dacă nu este ,atunci puteți să contactați cu noi prin trade manager sau lăsați un mesaj pentru noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.

Etichete: harajuku sus, stilul harajuku, im naruto tricou, ropa tumblr, bratara konoha, bruce lee, naruto tricou, tricou metallica, punk rock, pânză naruto

tricou Tricou Barbati Femei
Stil Vitalitate tinerească
Gen Bărbați Femei Boy Fata De Doamna Unisex
Guler O-Gât
Calitate Bumbac de înaltă calitate
Tema TIPĂRITE
Material Bumbac
Cu glugă No
Senzația De Piele Moale, Confortabil, Se Potrivesc Bine,
Maneca Stil maneci scurte
Avantaj De Bună Calitate, Rapid De Transport Maritim, Transport Gratuit
Sezon Primavara Vara Toamna Toamna
Origine NC(de Origine)
Tesatura Tip Postav
Franceză Tee-shirt pentru barbati
Tipuri de Versiunea pierde
Tricou Material De Înaltă Calitate, 100% Bumbac
Spaniolă Camiseta 2021 de los hombres
Lungime maneca(cm) Scurt
Model Tip Desene animate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare